Just Another L.A Story

ladrive8ladrive4ladrive3ladrive5ladrive1ladrive2

Book your own dream trip through Kilroy like we did.

Hej fina! Äntligen lite fungerande internet. Förstår inte hur svårt det ska vara 2015 att ha ett bra fungerande internet på ett så pass bra hotell, men men. Här får ni lite bilder på mig och min Erik. Vi har som ni ser alltså hyrt en Mustang, bil känns verkligen som ett måste här i Los Angeles. Tror inte ni förstår hur mycket kärlek jag har för denna stad redan. Detta är verkligen en dröm för mig, att köra runt i en cab med fantastiska människor och besöka grymma platser. Fått många frågor angående våra långtripper och jag tipsar alla gånger om Kilroy där vi bland annat bokat denna bil. Så skönt att gå igenom ett företag som dem när det blir lite för mycket att hålla rätt på och ordna själv. Kommer fler inlägg som visar mer vad vi gör här i LA. Puss!

/ Hi you! Finally some “great” wi-fi. Don’t understand how the wi-fi can be so bad at every hotel we visited, well. Here you have some pictures on me and my Erik. We have like you can see hired a Mustang, a car is a have to on this city. I don’t think you understand how much love I have for this city already. It’s a dream come true to me, to drive around in a cab with some wonderful people and visiting cool places. I will make some more posts with pictures on what we’re doing over here! Xx 

37 Responses to “Just Another L.A Story”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *