Todays Outfit – Cropped Top And Heels

betong4betong2betong1betong1

Bag – Chanel
Shoes – NLY shoes (adlink: here)
Jeans – Topshop
Top: ASOS (adlink: here)

Hej fina! Nu har vi sagt hejdå till Australien för denna gång. Besökt Australien två gånger det senaste året nu och blir lika kär varenda gång. Kändes bra att stanna i Sydney ett längre tag denna gång. Skulle absolut kunna tänka mig att bo där ett kortare tag, älskar’t. Nu sitter jag på flygplatsen i Los Angeles, aldrig varit i LA så sjukt spänd på att få se hur det är här. Vi har hyrt en Mustang som vi ska glida runt med. Så pepp! Puss

/ Hi guys and goodbye Australia. I’ve been visiting Australia two times the last year and I fall in love with it every single time. Felt good to stay in Sydney for a longer time this year. Wouldn’t mind living there for a while in the future. Love it! Now I’m at the airport in LA, never been here before so I’m really exicited to see what it’s like to be here. We’ve rented a Mustang that we will cruising in, yey. Kisses!

25 Responses to “Todays Outfit – Cropped Top And Heels”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *