MENU
15:09 | January 30, 2015

Rottnest Island.

Fashion,Okategoriserade
rottnest4 rottnest3 rottnest7 rottnest2 rottnest1

Some pictures from our day at the Rottnest Island.

Om jag haft en bra dag, JA. Idag åkte vi till en ö utanför Perth som heter Rottnest Island. Vi hyrde cyklar och cyklade runt ön. Denna ö är så otroligt vacker. Sanden är så vit och vattnet är så turkost. Förutom vackra stränder och otroliga miljöbyten finns det ett djur som heter Quakkas som springer runt i det fria (4:e bilden). Dör man inte? Så jäkla söta. Imorgon drar vi till Sydney, lite tråkigt då jag tokgillar Perth. Men Sydney blir nog minst lika bra!

/If I had a great day? well.. yes. Today we went to an island outside of Perth called Rottnest Island. We had rent some bikes that we ride around the island. It’s such a beautiful place. The sand is white and the water is turquoise. Expect from the beautiful beaches and nature there is an free living animal called “Quakkas” (4th picture). HOW cute? Tomorrow we’re off to Sydney. Kind of sad – I really like Perth. But I’m sure Sydney will be great as well. 

32 Responses to “Rottnest Island.”

 1. Mia on

  Men avis? JA! Bodde i Perth ett år och älskar det stället. Saknar fortfarande Australien, alla människor, klimatet, deras smirnoff ice, stränderna, restaurangerna med BYO osv osv. Rottnest Island är verkligen fantastiskt! NJUT! :) Om du/ni ska tillbaka till Perht-området rekommenderar jag verkligen Margaret River, ca 4 tim bilresa från Perth. SÅ vacker natur och runt 97 vingårdar på liten yta. ;)

  Reply
 2. Elin on

  Hur funkar det med löshåret utomlands med saltvatten och sol? Mitt blev en stor enda rull som var tvungen att klippas bort. Har du några tips med löshår utomlands?:)

  Reply
  • Victoria Törnegren on

   svar: Jag undviker faktiskt att doppa håret så gott det går :) Har flera vänner med löshår då allt blivit som en enda tova. Men tips är i alla fall att aldrig lägga sig ner/sova med fuktigt eller lite blött hår. Att alltid reda ut det innan läggdags!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)