Rottnest Island.

rottnest4 rottnest3 rottnest7 rottnest2 rottnest1

Some pictures from our day at the Rottnest Island.

Om jag haft en bra dag, JA. Idag åkte vi till en ö utanför Perth som heter Rottnest Island. Vi hyrde cyklar och cyklade runt ön. Denna ö är så otroligt vacker. Sanden är så vit och vattnet är så turkost. Förutom vackra stränder och otroliga miljöbyten finns det ett djur som heter Quakkas som springer runt i det fria (4:e bilden). Dör man inte? Så jäkla söta. Imorgon drar vi till Sydney, lite tråkigt då jag tokgillar Perth. Men Sydney blir nog minst lika bra!

/If I had a great day? well.. yes. Today we went to an island outside of Perth called Rottnest Island. We had rent some bikes that we ride around the island. It’s such a beautiful place. The sand is white and the water is turquoise. Expect from the beautiful beaches and nature there is an free living animal called “Quakkas” (4th picture). HOW cute? Tomorrow we’re off to Sydney. Kind of sad – I really like Perth. But I’m sure Sydney will be great as well. 

32 Responses to “Rottnest Island.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *