Todays Outfit – Gladiator Sandals And Denim Shorts

denim1denim5


Hej fina! Alltså kom
inte på förrän idag att jag var utomlands typ. Fick tid att bara strosa runt i shorts i en mulen men varm stad. Älskar molnigt men varmt. Jag bar detta! Min nya älskade Pradis, puss på den. Hade mina nya favoritskor även, vart dem kommer ifrån får ni veta senare ;). Nu sitter vi i lobbyn på hotellet och väntar på taxin som tar oss till flygplatsen. Vi bokade ett nattplan så ska försöka sova så mycket som möjligt. Tidsskillnad mellan Sydney och Perth också så blir lite knasigt. Vi hörs antingen lite senare ikväll eller när jag landat i Sydney. Puss!

/ Hi guys! Today it really hit me that I’m on a vacay. Got time to just walk around in a cloudy but warm city. I love when it’s cloudy but hot. I had these pieces on. My new dear Prada bag and my new favorite shoes! Where they’re from you will notice later ;). Now we’re sitting in the hotel lobby waiting for a cab to drive us to the airport. We booked a night flight so I will try to sleep. It’s a time different between Perth and Sydney too so I hope I don’t become jetlagged again, haha. Talk to you later tonight or when I landed in Sydney. Kisses!

denim2

Bag – Prada
Shorts – One Teaspoon
Blazer – Wera
T-shirt – H&M

32 Responses to “Todays Outfit – Gladiator Sandals And Denim Shorts”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *