Todays Outfit – Dungarees And Birkenstock

dungaree4 dungaree3


Hej fina! Det här
bar jag idag när vi gick runt i Fremantle. Typ ett av mina favvo-ställen i hela världen! Det är ett litet samhälle utanför Perth som känns väldigt orört i jämförelse med kärnan i Perth. Det är fullt med vackra fasader, mysiga restauranger och lite ruffigare kvarter. Älskart’! Så glad att jag tog med dessa snickarbyxor hit också, så sköna. Ni lär få se mer av dem! Jag har haft väldigt mycket otur hittills på resan. Vi fick äntligen tillbaka vårt bagage igår men då bestämde sig min kropp för att bli sjuk. Så sov halva dagen igår och idag kunde jag bara inte hålla mig från att gå till läkaren. Jag som aldrig blir sjuk! Nu har jag fått antibiotika och hoppas på att jag ska få må bra nu resten av resan. Imorgon väntar Rottnest Island! Kram

/ Hi guys! This is what I wore today when we where in Fremantle. It’s one of my favorite places on earth! It’s a small “village” 20 minutes from Perth which feels really untouched if you compare with the city of Perth. It have a lot of beautiful buildings, cozy restaurants and some rougher districts. Love it! So happy that I brought my dungarees with me, so comfy. You will see more of them! I have been an unlucky  kinda person this trip lately. We finally got our lugage back yesterday.. Don’t you think I wake up sick, sleep half of the day and today I just had too see the doctor. Got some medication so hopefully I will be fine rest of the trip. Tomorrow we will visit Rottnest Island! Hugs.

dungaree1dungaree2

Shoes -Birkenstock (adlink: here)
Dungarees – H&M
Top – H&M Divided
Sunglasses – RayBan

20 Responses to “Todays Outfit – Dungarees And Birkenstock”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *