Todays Outfit – Leather Jacket And Ripped Jeans

allblack1

Hej rara! Såhär såg jag ut för ett par dagar sedan. En look jag helt fastnat för på senaste, kört den flera gånger till olika skor och bas denna vecka. Minst lika snygg till boots och sneakers som till klackar! Nu ska jag sätta igång och fota lite så jag kan ha lite material på lager första dagarna på resan så jag slipper stressa. Puss!

/ Hej sweeites! I looked like this a couple of days ago. A look that I can’t leave.. I had it more than once the last week together with different shoes and basics. It looks good booth together with sneakers and together with heels. Now I will start taking some photos so I have some material for the first days in Australa so that I don’t need to stress. Kisses!  

allblack2

Shoes – Asos (adlink: here)
Jeans – Topshop (adlink: here)
Bag – Chanel
Jacket – BLK DNM
Sunglasses – Ray Ban (adlink: here)

32 Responses to “Todays Outfit – Leather Jacket And Ripped Jeans”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *