Before & After #hairextensions #rapunzelofsweden

rapunzel1My hair before. Oh gosh..

rapunzel2..And after!

rapunzel3

Me & My lovely amazing hairdresser Zara. Don’t know what I did with my hair on this picture though..

Så här är några bilder från igår då jag var på Rapunzel och fixade mitt hår. Älskar hur mitt hår alltid känns så perfekt när jag går därifrån. Så himla bra att Rapunzel gör det möjligt för någon som jag (typisk skandinav med tunt hår som aldrig kan bli långt av sig själv) att ha tjockt och långt hår.

So here you have three pictures from yesterday when I went to Rapunzel to get my hair done. I love how my hair always feels perfect when I walk from there. It fantastic how Rapunzel makes it possible for someone like me (typical scandinavian, thin hair that never wanna grow long by itself) to have thick and long hair. 

16 Responses to “Before & After #hairextensions #rapunzelofsweden”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *