My Fashion Snapshots #4

fashion42These heels.. perfection! Find them here (adlink).

fashion29Even more shoes.. Find them here & here (adlinks).

fashion43

Outfit on the floor kinda’ thing – Find brikenstocks here (adlink).

fashion20

Love these sporty combinations. Skirt – here, Top – here (adlinks).

BLACK

 

Hej fina! Igår klev jag upp kl 04.45 för att hinna med ett plan. Var kommer ni förstå sen! Kom i alla fall hem igår och passade på att ha en riktig slapparkväll. Idag är det nämligen andra bullar då jag ska åka till Rapunzel och sätta i nytt löshår. Har haft Clip-ons nu en månad och låtit mitt hår vila, men vill ha slingor igen nu under resan. Det brukar ta några timmar och efter det ska vi städa hela lägenheten samt börja packa och tvätta. På lördag åker vi! Puss.

/ Hi guys! Yesterday I woke up 04.45 and took a early flight to a destination you will hear more about later. Well, after I got home I had a real chill out-night with candy and Life Unexpected. Today the tempo is a little bit higher! I’m going to Rapunzel to get new extensions, I had clip-ons for over a month now but I wan’t the nail ones during my trip. It usually takes a few hours and after that we will clean the apartmant, start to clean and pack. On saturaday we say goodbye to our hometown for two month. Kisses!

30 Responses to “My Fashion Snapshots #4”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *