New In: A Prada Bag

Fullskärmsinfångning 2015-01-19 095118.bmpFullskärmsinfångning 2015-01-19 095023.bmp

 

Prada Vitello Lux Flap Bag

Jag har aldrig varit en riktig Prada-tjej även om jag verkligen gillar deras väskor. Jag har känt mer för Céline, Chanel och Balenciaga. Jag har spanat in massvis med väskor från dem men alla jag hittat har varit för små för att rymma dator eller kamera och det är just av den anledningen jag behöver en större väska. Sedan kom jag över denna modell från Prada som jag inte ens visste fanns. Älskar briefcase-känslan och att man kan bära den lite slarvigt så den inte blir så strikt (ska visa sedan). Så om allt går som tänkt har jag den snart! Wie.

/ I never felt that I’ve been a Prada-girl. I always felt more for Céline, Chanel and Balenciaga. I’ve checked out a lot of different bags but all of them have been too small to fit my computer or camera and that’s the main reason to why I need a larger bag. Then I found this Prada Model, which I didn’t even knew existed. Love the Briefcase-feeling and that you can wear it a on a more relaxed way (will show you later) so it doesn’t become so strict. So if everything goes the way I want too, this bag is mine soon!

26 Responses to “New In: A Prada Bag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *