MENU
17:39 | December 30, 2014

My Fashion Snapshots #1

Fashion,My Fashion Snapshots,Okategoriserade
fashion7

My favorite Tee’s right now. Find them (adlinks): Here & Here

fashion1

Love my new lace shorts – find them here (adlink).

fashion5

Gotta love my leather jackets.

fashion2

Chillwear at home.

BLACK

 

Hej fina! Tänkte börja med en ny kategori i bloggen. Gillar ni det? Tänkte att det skulle få bli lite blandade bilder som jag tagit och hoppas kan inspirera er. Just detta blev ju inte i det färggladaste laget, typiskt mig – haha. Puss!

/ Have been thinking about this new category for a while and decided to try it out. Do you like it? Some different photos I’ve taken and hopefully can inspire you a little. Well.. this post isn’t the most colorful, but hey thats me, lol. Kisses!

32 Responses to “My Fashion Snapshots #1”

   • anni on

    Hej.
    Om du hittar en skinnjacka och inte känner direkt att den är den perfekta, kommer den troligtvis inte bli den perfekta när den hänger bland dina tio andra (typ likadana) skinnjackor. Inser du att du bidrar till ett extremt konsumtionsmönster som inte är hälsosamt, varken för dig, miljön eller samhället? Bara för att du har pengar, betyder det inte att du inte borde tänka efter lite innan du går och köper tio stycken jackor i jakten på den perfekta. Jag läste en kommentar nedan som inte tyckte att det var konstigt att du hade så många jackor eftersom mode är ditt jobb, men man kan vara väl klädd utan att konsumera utan gränser. Jag säger inte att du inte “är värd” den perfekta skinnjackan, jag önskar bara att du skulle tänka efter lite och inte slita så mycket på miljön för din egna kortvariga materiella lycka.

    Reply
 1. Leonie on

  Hej Vic,
  I think it’s okay to have 10 leather Jackets – i mean youre a fashionblogger and that’s a part of your Job isnt it?
  Where is the clothes rail from?
  And as a regulary and entuiastic Reader i just wonder Why you moved to stockholm and then back home again ? :) sorry for Being so Curios!! Hugs from germany, Leo

  Reply
 2. Linn on

  Gillar din stil, ditt svart-vita och dina enkla färgval, tycker inte du behöver ursäkta dig för dina “tråkiga färgval” eller “simpla outfits”, för det är ju det vi gillar med dig! <3

  Reply
  • Victoria Törnegren on

   svar: Kan inte låta bli att bli lite påverkad av kommentarer man får ang det i en negativ betoning. Så tack för att du påminde mig! Kram :)

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)