MENU
12:13 | December 29, 2014

Outfit Maraton 2014

Fashion,Okategoriserade
outfits2014

Here you have some of my outfits from 2014.

Och så har ännu ett år nästan kommit till sitt slut och här har ni några av mina outfits. Jag får alltid en sådan extra energi-bomb i slutet av ett år och känner enorm tacksamhet! Mitt 2014 har varit helt fantastiskt. Jag har till exempel besökt hela tio olika länder med fantastiskt sällskap, flyttat till Stockholm (och flyttat hem igen, haha) och börjat på ett underbart roligt projekt. Jag kan dock erkänna, som ni också säkert märkt att jag i min blogg gjort väldigt mycket per automatik och periodvis inte varit ett dugg inspirerad, vilket är väldigt jobbigt då ens liv kretsar väldigt mycket kring det. Men med min nya utrustning och denna resa som vi ska på har fått mig att blir så jäkla inspirerad och taggad på variation, uppdatering, nya koncept och kategorier. ÄLSKAR verkligen att blogga och det finns inget bättre än att känna sig inspirerad och få slå ihop tre intressen som mode, resa och foto. Jag är SÅ redo för 2015’s blogg-år. Hoppas ni är med mig! PUSS

/ And so did another year come to an end and here you have some of my outfits. I always get these energy bombs in the end of each year and feel such a gratitude to my life. My 2014 have been amazing. I’ve been visiting 10 different countries with the greatest people,  I’ve moved to Stockholm (and back home again, lol) and started a new big project. But I must admit, as you might have noticed that I’ve been writing my blog just because and sometimes I’ve been lost on inspiration, which is really hard when you have the work that you have. But with my new equipment and the trip we’re going to have made me so damn inspired for new concepts, categories, update and variation. I really love to blog so it feels amazing to feel inspired and to combinate the biggest interest that you have – photo, travel and fashion. I’m so ready for the blog year of 2015, hope you are with me. Xx, Vic

25 Responses to “Outfit Maraton 2014”

 1. Sanna on

  otroligt fina outfits !
  jag gillar dina extra mycket då de ofta är lite mer vardagsgrejer med någon snygg detalj. Det är verkligen outfits man kan inspireras av och bära själv och det gillar jag. Enkelt, stilrent och snyggt =)

  Gott nytt år på dig tjejen !!

  Reply
  • Victoria Törnegren on

   svar: Det finns, men är väldigt otydligt.. jag vet. Om du för musen på vänster sida vid den lilla pilen så kommer ett kategorifält upp. Kram!

   Reply
 2. Julia on

  Oh my god, SO much good stuff! Can´t stop lovin´your style, always good outfits. Hope the new year comes with just as much great outfits! Happy new year

  Reply
 3. marta costa on

  Love your style! :) I have learned to love black by viewing your blog.:) I remember thinking: how can this girl be so original wearing the same color over and over. Congratulations, I always visit for some inspiration!:)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)