Todays Outfit – The streets of New York.

5F4A0011


Hej fina! Haft
en bra helg? Förstod typ idag att det var söndag. Så tokigt med dagarna nu under dessa röda dagar och ledighet, rutinerna ser inte ut som vanligt. Här är en outfit jag har kvar från New York i mina älskade New Balance skor. Så jädra sköna. Känns så himla härligt att vi går tillbaka till rutiner nästa vecka. Har både plåtningar, möten och secret missions att bocka av innan vi åker. Nä, nu ska jag ta mig lite lunch! Puss på er.

/ Hi guys! Had a nice weekend? Here is an outfit I have left from New york in my lovely New Balance shoes. Sooo comfy! Feels really good that the holidays are over. I have so much to do before the trip when it comes to meeting, shootings and other jobs. Now I need to take some lunch! Kisses.

5F4A0046
Shoes – New Balance, Skirt – H&M Trend, Sweater – &other stories, Jacket – FWSS

41 Responses to “Todays Outfit – The streets of New York.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *