MENU
12:02 | September 22, 2014

Pick of today: Turtle Knit Sweater

Fashion,Okategoriserade,Pick of today
Skärmdumpar19

 

Find them: HERE or HERE

Testade denna underbara tröja i butik i helgen och japp, äntligen funnit den perfekta polo-tröjan. Kragen sjunker inte ner lika mycket på som på dessa produktbilder. Kommer matcha dem med Ray Bans, barbent och sneakers så länge jag kan. Puss!

I tried this sweater on me this weekend and yes, I found the perfect turtleneck sweater. The collar isn’t as sad as it look like on these product photos. I will match them with Ray Bans, bare legs and sneakers as long as I can. Kisses!

 

18 Responses to “Pick of today: Turtle Knit Sweater”

 1. Ulrica on

  Älskar dina tips! De var snygga. Men 100% akryl. De blir ju fula efter första tvätten. Eller har du något tips på hur du gör med dem?

  Reply
  • Victoria Törnegren on

   svar: Vad roligt! Jag brukar tvätta dem nästan ensamt, max 40 grader och massa sköljmedel :) om det är rätt eller inte vet jag inte men funkar bra för mig!

   Reply
 2. Pia on

  Vad fina! Funderar på att köpa den blåa, men tror du att den är tillräckligt lång för att gå ner en bit över rumpan? Eller om du fattar vad du menar. Hatar när tröjor slutar precis vid magen liksom ;)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)