Todays Outfit

P9193427-001

Hej fina! Hoppas allt är bra med er! Jag har haft några underbara dagar i Stockholm med Erik. Blogawards på torsdagen vilket var supertrevligt. Tusen tack för alla som röstat, ni är bäst! Men tyvärr gick det inte hela vägen. Dagen efter mötte vi upp Frida och Erik för en thai-lunch och lite häng i världens härligaste höstväder. Sedan gick jag och Erik på bio och igår strosade vi bara runt. Lugna och välbehövliga dagar. Nu väntar på på flyget och sedan ska vi till mamma och äta middag. Så mysigt! Världsbra helg. Hörs senare ikväll! Puss på er.

Translate/ Hi guys! Hope everything is alright with you. Had some wonderful days in Stockholm with my boyfriend. Blogawards on Thursday which was nice. I didn’t won, but I wan’t to thank you for all the votes. You’re the best! The day after we met up Frida and Erik for a thai-lunch and some relaxing in the nicest autumn weather ever. After that me and my Erik went to the cinema and yesterday we just chilled around. Calm and well in need-days. Now we’re waiting on the flight home and tonight we’re going to eat dinner at my mum’s. So cozy! Talk to you later. Kisses!

P9193434-001

Shoes – Windsor Smith (similar here), Jeans – Asos (here), Jacket – River Island, Bag – Have2Have, Sunglasses – Ray Ban

45 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *