Tävling – Cheap Monday firar 10 år med att ge bort 10 000 par jeans!

Exempel2_jeans_guerilla_CM_inför_Paris_store_opening_April14 Exempel1_jeans_guerilla_CM_inför_Paris_store_opening_April14


Hej fina! Börjar denna
lördagsmorgon med en liten tävling för er.  Nu är det så att Cheap Monday firar 10 år med att ge bort 10 000 par jeans och öppnar den kortaste pop-up shopen någonsin kallad “the 10 minute pop-up shop”. Pop-up shopparna med sammanlagt 10 000 par jeans kommer öppna på 10 olika ställen i världen den 10/10, klockan 10 och städerna röstas fram under 10 dagar.

Det är alltså NI som bestämmer vilka ställen dessa pop-up shoppar kommer öppna här.

I och med detta firande har jag fått chansen att ge bort fem par jeans i modellen “Spray on” (bästa!) till er. Det ni behöver göra är att svara lite kort (eller långt) på varför du ska få ett par jeans av mig och även svara på frågan “vad hette Cheap Mondays första jeansmodell”. Ni hittar säkert lite ledtrådar på deras hemsida här, hehe!

Translate/ Cheap Monday celebrates its tenth birthday by launching the shortest Pop-Up Shop ever, “the 10 minute Pop-Up”, open for only 10 minutes. 10 Pop-Ups, carrying a total of 10.000 pairs of jeans, will hit the streets on 10/10 at 10 am, local time, in 10 cities selected by the Cheap Mondays fans. Vote now to get a Pop-Up in your city and get 10% off your next purchase – http://x10.cheapmonday.com/

PS! Tävlingen är avslutad. Tack för alla fina bidrag, var som vanligt så himla svårt att välja ut vinnare. Denna gång säger vi grattis till Erika, Amanda, Elisa, Marie och Linnea, vilka gav en fin motivering och rätt svar på frågan (tight). Ni kommer att kontaktas via mail under dagen. Kram!

Fullskärmsinfångning 2014-09-20 015051.bmp#10minPopUp #CheapMondayX10

 

72 Responses to “Tävling – Cheap Monday firar 10 år med att ge bort 10 000 par jeans!”

 • Johanna Larsson says:

  Första jeansmodellen hette tight! Jag vill vinna för vi har precis köpt hus och fokus på min garderob är lika med 0 🙁 så nyfiken på att prova!!

 • SÅ bra tävling, kram fina du och ha en fin helg!

 • Denisse says:

  Hej Victoria, Cheap monday’s första jeansmodell hette “Tight”. Jag hade gärna vunnit ett par jeans av dig eftersom jag brukar ha ganska svårt för att hitta ett par jeans som verkligen passar, så därför har har ca 3 par som passar. Jag tror att modellen “spray on” hade suttit bra på mig.

 • Elin Pelin says:

  Deras första modell heter “Tight”. Jag borde vinna jeansen dels för att jag aldrig har haft ett par cheap monday jeans och skulle hämskt gärna testa på det, och dels för att jag är studerande och har lite för ont i plånboken för att kunna köpa ett par själv haha.

 • Erika says:

  Hejsan.
  Cheap mondays första modell hette tight!
  Jag skulle väldigt gärna vinna ett par jeans för att för när jeansen va nya köpte min syster ett par som jag blev så avundsjuk på, jag köpte mig också ett par svarta som satt som en smäck och dom användes i många år tills som tyvärr inte gick att ha längre, dom köpte jag när jag gick i åttan och jag tog studenten 2009 så det var nog ett av de första paren! Nu har jag alltid svårt att välja byxor så det blir oftast ett par jag går med och jag prioriterar att köpa till min dotter istället för mig själv så därför hade det varit superroligt att vinna ett par!
  Kram Erika

 • emily says:

  Hej,
  1st of all, tycker detta är en sjukt cool ide som de kommit upp med!
  Och sen varför jag vill vinna ett av dessa 10 paren jeans:

  Cheap Mondays modell spray on är en av mina absoluta favoritmodeller, som sitter som en smäck på mig!
  Du har säkert samma problem som mig och många fler; först hittar man ett par supersnygga jeans, får en kort stund uppleva något som kan liknas vid lycka,
  men som lika fort försvinner igen när man provat dem och sitter uruselt på!
  Antingen är de lösa eller bara illa passande, eller om du, som jag, är lång, så är de 80% av tiden för korta, det är SÅ frustrerande!
  Spray on är de perfekta jeansen för mig, de passar i midjan, sitter tight där de ska vara tighta och de slutar inte 1 dm för högt upp!

  Sen till nästa fråga: Cheap Mondays första modell hette Tight och var ett par “otvättade” stretch jeans! 🙂

  Ha det bra!

 • Karin says:

  Ett par nya snygga jeans är precis vad jag behöver nu! Fick i torsdags reda på att jag ska börja en ny tjänst som innebär att jag ÄNTLIGEN kan börja bära lite snyggare kläder. Jobbar inom vården där vi använder våra privata kläder och det är inte alltid man vill dra på sig ett par snyggare byxor och sen krypa runt på golv eller fixa med saker inne på toaletten. Men NUUUUU har jag lyckats få en tjänst som innebär mer suit up och behovet av att uppgradera garderoben är nu stort ! 🙂 Deras första modell heter Tight, även den sjukt snygg!

 • Vendela says:

  Deras första model hette ‘tight’

  Jag har den där konstiga kropsformen, breda höfter, lår, smala knän och lite vader vilket resulterar i att inga jeans sitter bra. Har testad såväl budget som märkesjeans och nej, hittar helt enkelt inte de perfekta jeansen. Vet att cheap monday ska ha jeans som passar alla och nu ligger mitt sista hopp hos dom.

 • Louise says:

  Å vilken rolig tävling! Jag älskar Cheap Monday – inte bara deras jeans utan även deras skor och tröjor m.m! Cheap Mondays första jeans hette “Tight”. Och nu när hösten närmar sig hade det varit perfekt att vinna ett par snygga jeans att kunna styla med en kappa och mysiga tröjor/boots till vardags och till partykvällarna slänga på sig ett par pumps och ett enkelt linne men med en toucht av party! 🙂

 • Amanda says:

  Den första modellen heter: ‘Tight’. Jag skulle verkligen vilja vinna då jag flyttar hemifrån (utomlands på vinst och förlust) för första gången på måndag. I början kommer det bli snålt och räknar med att få leva på en hel del pasta i början då hyran tar all inkomst. Med ett par nya Cheap Monday tror jag åtminstone att det kommer att kännas lite bättre i hjärtat, mode har ju en tendens att faktiskt göra det.

 • Deras första modell hette “tight”

  Har ett par jeans från Cheap monday och är super nöjd med dom jag har men nu börjar dom bli slitna och gamla så det hade suttit perfekt med att par nya. Behöver inte ens förklara varför jag vill ha ett par nya.
  Kram

 • yKell says:

  Hej! Svaret på deras första jeansmodell är ”tight” och anledningen till att jag vill vinna ett par jeans från dig är pga. att jag är en fattig student som förtjänar ett par sprillans nya jeans. de jag har hemma går antingen sönder vid låren eller så passar de mig inte längre. skänk ett par jeans till en behövande! 🙂

 • Emilia says:

  Hej Victoria!
  Om man vill vara med och tävla om ett par jeans ska man skriva här bland kommentarerna eller skicka ett mail till dig?
  / Emilia

 • Mys says:

  Hejhej! Jag skulle vilja få ett par jeans då jag är så jäkla trött på Dr denim som jag går i dagarna i ända för att jag har aldrig hittat några andra som passar min längd (183cm) annars!

  Hursom hade jag cheapisar när jag va mindre och dom är suuupernajs!
  Första modellen hette Tight! 🙂

 • Ellinor Kaalhus says:

  Hej hej!
  Först och främst vill jag bara säga att jag älskar din blogg och du verkar typ som den mest härligaste människan någonsin haha.
  Men ja, Cheap Mondays första jeansmodell hette “Tight” och kom ut 2004.
  Och min motivering till varför just jag skulle vinna är nog att jag är typ beroende av jeans så det är praktiskt taget det enda jag har på mig, särskilt nu mot de kallare årstiderna 🙂 Så därför skulle det vara så kul att ha ett par supersnygga jeans som dem!

  Håller tummarna! Kram på dig ❤️❤️ Hahah

 • Elin Jakobsson says:

  Jag ÄLSKAR jeans men tycker det är en aning dyrt (är 18) så vill inte lägga hela studiebidraget på ett par jeans. Men är så fruktansvärt trött på alla jeans av dålig kvalité som går sönder hela tiden, vore så roligt att få ett par snygga jeans av bra kvalité att slita med hälsan! Har man snygga jeans tycker jag outfiten är gjord och man känner sig bekväm i sig själv! Deras första jeans hette Tight. Kram Elin

 • Amanda Essen says:

  Jag vill vinna ett par jeans eftersom jag bara äger typ 2 par jeans i min garderob, de är nämligen grymma och slitna och mina favoritjeans som jag använder varje dag. Men om jag ska vara ärlig är jag lite (ganska mycket) sugen på ett par nya, skinande, god-doftande, härliga, sköna, jeans. Ett par jeans som får mig att dansa på rosor då man går på stan, och då tänker jag genast på CHEAP MONDAY. Mina dröm-perfekta-jeans.

  Svar på frågan: TIGHT

 • maja rosenlind says:

  Hej! Cheap mondays första modell hette “tight”.
  Jag tycker att jag förtjänar dessa jeansen för de är dem ända på marknaden som sitter riktigt bra på mig. De är de ända jeansen som jag använder och nu har mitt ända par gått sönder.. Det gjorde dem för några veckor sedan och jag håller på att spara ihop till ett par nya. Men nu kom ju denna tävlingen helt perfekt upp!

 • Ebba says:

  Åh vilken rolig idé, det här fixar Sverige!
  Jag har sedan länge varit med i Cheap Mondays fanclub. De första jeansen som jag verkligen gillade och kände mig speciell i kom från just detta märke. Jag var kanske 10 år, och jeansen var svarta med ett slags sprucket mönster. Jag levde i dem dag ut och dag in, med all rätt. Hur ball känner man sig inte som tioåring att få ha ett par signaturjeans som ingen annan har? Ett par som utklassar de gamla blåa, urtvättade strechjeansen som redan fanns i en rad olika varianter i garderoben. Efter de svarta kom vita, sen rosa och till slut fick ett par gula flytta in i garderoben också. Jag kommer ihåg hur det sved när jag, år senare, tvingades lägga dem på hyllan. Och även om jag nu sträckt mig utanför CM-zoonen som jag så djupt befann mig i skulle jag bli hur glad som helst över att få ett par nya!

  Svaret på frågan är TIGHT.
  Kram!

 • Pauline says:

  Kära Victoria,

  Jag vill vinna för det värsta jag vet är när man behöver nya jeans och måste prova hur många modeller som helst i ett litet provrum. Jeans är det mest jobbiga plagget att prova. Det är så bökigt och knökigt, man måste ta av skor, pressa sig in i dem, få över rumpan och kunna knäppa åt i midjan. Om jag vinner behöver jag inte detta, för självklart så litar jag på ditt omdöme om att dessa jeans är så schyssta och fina! DET hade gjort min dag.

  För övrigt så hette första modellen “tight”.

  Ha det bra! Kram

 • Elisa says:

  “TIGHT” heter den första modellen!

  Elisa Sivén med sina nakna ben
  Jag kommer inte från Flen
  Men det är ju inga problem
  Jeansen skulle både vara snygga och varma
  På min kropp skulle det passa med detsamma
  Dock är jag arbetslös vilket inte gör mig till en så rik tös
  Detta rimm kanske inte blev så bra men ett par nya jeans skulle göra mig väldigt gla! 😉

 • Marie says:

  Hej Viktoria!

  Deras första modell hette “Tight”.
  Jag skulle vilja få ett par jeans av dig för att jeans utgör en stor bas i garderoben, och nu när nästa alla mina jeans har fått såna där slitna hål i skrevet så är det dags för minst ett par nya. Jag vill alltid vara hel och ren, men när till och med ett köp av ett par jeans kan göra ett stort hål i plånboken så kan det ta ett tag tills man kan ersätta de slitna kläder man helst inte vill använda. Att få ett par jeans, av just dig också vars blogg jag läst och inspirerats av i flera år nu, skulle därmed vara lite lättande samt jättekul när jag vet hur du förstår vilken effekt ett par fräscha jeans i ens garderob har.

  Fortsätt inspirera! Kram

 • Elsa Nilsson says:

  Deras första jeanmodell hette TIGHT.

  Jag skulle vilja vinna ett par jeans då jag sällan lägger mycket pengar på ett par jeans. Jag köper några billiga som håller några månader men inte mer innan man måtte köpa nya igen. Eftersom Cheap Monday är ett grymt märke skulle det kännas tryggt att alltid ha ett par i garderoben som man kan lita på i vått och torrt!

  Kram

 • Anna says:

  Hej!

  Den första modellen hette “Tight” och jag vill vinna för att min garderob är så sjukt tråkig. Snälla, liva upp den med ett par snygga Cheap monday jeans!

  Allt gott,
  Anna

 • Emelie says:

  första jeansmodellen hette “tight”.
  när jag var ungefär 12 köpte jag mina första cheap monday jeans som jag verkligen älskade. några år senare hade jag fortfarande kvar dom och insåg att dessa byxor hade växt med mig på längden haha. (alltså jag växte mycket på längden dom åren.) men sen växte jag på bredden och då passade dom inte längre haha! sen blev det aldrig av att jag köpte nya så det hade varit sjukt kul att vinna ett par så också dom kan hänga med ett tag 😉
  kram!

 • Bella says:

  Deras första modell heter “tight”. Jag älskar kläder och skulle vilja prova Cheap mondays jeans då jag aldrig haft sådanna. Jag har inga jeans överhuvudtaget nu efter att ha blivit större då jag börjat styrketräna mina ben för att få snyggare former. Jag tror dessa jeans kunde framhäva det jag slitit hårt för. Behöver verkligen ett par!

 • Anna says:

  Herregud vad fort tiden går! Känns som om det var igår jag skaffade mina första Cheap Mondays (i deras första modell TIGHT), men det var alltså för tio år sedan… Jag var tolv år och gick i 6an och minns att vi var de första (och enligt oss de absolut coolaste) tjejerna med Cheap Mondays på skolan. Jag bodde i mina snortighta Cheap Monday jeans i ett par år framöver. Nu är det dock länge sedan jag senast hoppade i ett par tighta stuprörsjeans och känner mig väldigt sugen på ett par, men har inte riktigt hittat några fina som sitter sådär tight hela vägen ner till fötterna. “Spray on” låter ju dock som de perfekta jeansen för mig!

  Tack för en grym blogg och bra tävling,
  kram!

 • ISA says:

  modellen hette/heter tight, passande nog. Jag vill så gärna vinna för jag har noll par jeans som passar och som jag är nöjd med då jag levt i tights eller mjukisar (:O) senaste åren. Måste bli ändring nu då jag tycker det är hemskt trist att gå klädd så slappt hela tiden. HEJA MIG!!!

 • Jenny says:

  Den första jeansmodellen hette “tight”.
  Anledningarna till att jag vill vinna är många,
  en är att alla mina byxor blivit för trånga.
  Mina byxor är alltså för små för mig,
  en ny upplevelse sen jag slutade skippa leg day.
  Ett par nya jeans som framhäver min bakdel,
  skulle just nu inte sitta fel.
  Att spara till en surfresa är mitt nuvarande mål,
  trots att min plånbok ekar som ett tomt hål.
  Cheap Monday gör dom jeansen som jag gillar mest,
  helt enkelt för att dom är skönast och sitter bäst.
  Åh vad jag vill bli en av de fem,
  som får ett par jeans skickade hem.

  Trevlig helg!

 • Hej!

  Den första modellen heter “Tight”. Och anledningen till att just jag vill vinna är för att jag har väldigt svårt för att hitta en prisvärd byxa som håller, har tidigare och gör det förfarande kört på jeans från Dr.denim och de håller inte så länge.. Och eftersom jag bara får studiebidraget arme månad som ska räcka till allt så måste jag spara och vara mån om mina kläder och använda de så länge som de bara går. Jag har länge kikat på jeans från Cheep Monday för dom är himla snygga!! Men dom är rätt dyra vissa av dem så har inte råd alla gånger.. Hade varit perfekt att få vinna ett par! Och sedan att det är av just dig blir ännu mer speciellt.
  Du driver en super bra blogg och är så sjukt fin!
  Kramar /Micaela

 • Kicki says:

  Tja, första cheap monday modellen hette tight. Har aldrig vunnit något sådant förut, skulle vara coolt för en gångs skull. Bor även i Stockholm, vore lätt för mig att hämta upp dem osv. Trevlig helg!

 • Frida says:

  Tjo!
  Första modellen hette “tight”, och är faktiskt ett par jeans som fortfarande hänger i min garderob. Ej lika hela och fina som för X antal år sedan men fina ändå. Jag borde vinna ett par nya jeans för att jag helt enkelt verkligen måste det. Alla jeans i min garderob är trasiga och knasiga och jag har så himla svårt att hitta en ny modell jag trivs i, så jag är hellre trasig och knasig än hel och ren. Men kanske är spray on grejen för mig?

  Kram på’re

 • Emilia says:

  Deras första modell hette tight.
  Jag vill vinna för att jag har alltid problem med att hitta jeans som passar mig eftersom jag är väldigt kort. Och sen vill jag ha stretchiga jeans eftersom det är mycket skönare. Just nu går jag alltid med svarta jeans vilket jag själv tycker kan bli väldigt tråkigt men jag har inga andra jeans.

 • Frida says:

  Hej! Deras första jeansmodeller döptes till “tight”. Jag behöööööver verkligen ett par nya jeans! Jag älskar jeans och har i stort sett bara på mig det, och nu har mina favoriter gått sönder… Cheap monday är ju ett favoritmärke och jag vet ju att dem brukar sitta som en smäck! Kram!

 • Amanda says:

  Första modellen hette “Tight”.
  Jag skulle vilja vinna då dessa är en av mina absoluta favoriter som kan rädda vilken klädpanik som helst på morgonen 🙂

  Kram Amanda

 • Linnea says:

  Hej!
  Deras första modell heter “Tight”, Har samma problematik som många andra, pluggar på högskola=dåååligt med pengar=väldigt dåligt med kläder. Så ofta har jag inte råd att prioritera kläder, utan fokuset ligger på mat och hyra. Så jag skulle bli extremt tacksam och glad om jag skulle ha turen att vinna! Dessutom är jag en riktig jeans tjej, så det skulle sitta perfekt!

 • Petra Svärd says:

  Jag har aldrig haft ett par Cheap Monday jeans men enligt lite historia på deras hemsida verkar den först modellens namn varit “tight”. Anledningen till att jag inte ägt ett par och till att jag skulle vilja få ett par är att jag är så dålig på att köpa underdelar rent generellt. Jag tycker det är jobbigt att testa ut byxor då de ofta krävs att jag provar en hel del olika innan jag hittar något som sitter bra, jag har märkt att jag får sämre självkänsla när jag provar byxor för att dem ofta inte sitter bra vilket gjort att jag har struntat i att testa byxor och köpt samma modell av ett par byxor om och om igen för att jag vet att dem i alla fall sitter bra. Jag skulle bli superglad över att få ett par Cheap Mondays som en addition till min smala byxgarderob och att dem förhoppningsvis kan passa bra! Kram Petra

 • Riin says:

  Hej! Vilken rolig tävling! Cheap Mondays första jeans hette Tight och jag skulle så gärna vilja vinna ett par CM jeans därför att jag älskar klä mig i jeans. Man kan ju ha så många olika stilar med ett par coola jeans som bas. Har inte vågat lägga mycket pengar på jeans förut eftersom jag vill vara säker på att det är bra kvalitet och att de passar mig bra. Det är därför jag tycker att denna tävling skulle vara det perfekta tillfället att testa deras jeans och se om jag kanske blir deras största fan. Älskar din blogg förresten! Kommer hit för att få tips och inspiration och vågar testa så mycket mer än bara ett år sen. Så stort tack! 🙂

 • Vanessa says:

  Hej!
  Cheap Mondays första modell hette “Tight”. Cheap monday spray on är den snyggaste modellan hittils, sitter urbra! Jag har dejtat en kille ett tag nu som jag tycker väldigt mycket om, och jag är trött på att det alltid är tjejen som skall vänta på att killen tar tag i saker och ting. jag tycker det är dags för lite girlpower och skulle gärna vilja vinna dessa jeans så att jag kan ha dem på mig när jag frågar hohom om vi kan kalla oss ett par! Hade blivit den perfekta outfiten 🙂

  Kramar
  Vanessa

 • beatrice says:

  den första modellen hette “tight”!
  Jag vill vinna ett par jeans från Cheep Monday för att jag tycker om dessa jeans så mycket men äger inget par själv. Det skulle vara så super duper bra om jag fick chansen att vinna ett par. Det skulle betyda allt. Jag vill ha dessa jeans eftersom jag älskar cheep monday jeans och jag skulle bli jätte glad. Jag har alltid velat äga ett par jeans från cheep monday själv. Älskar din blogg förresten.

 • MyzaaN says:

  Första modellen heter Tight, & jag ägde faktiskt ett par sådana! Men de är lite för små för mig tyvärr ! Vill ju såklart vinna ett par nya Cheap Monday. snyggate passformen ever. Därför håller jag alla tummar & tår jag kan för att jag blir en av vinnarna! 😀

 • Lina says:

  Tight hette den absolut första jeansmodellen som Örjan Andersson tog fram.
  Varför jag vill vinna ett par cheap monday jeans är av den enkla, men otroligt jobbiga, anledningen att jag är i stort behov av nya jeans. Just nu har jag bara ett par jeans som jag verkligen trivs i, dessa har jag burit så mycket att dom är alldeles nött och kommer snart gå sönder. Hade ett par otroligt snygga svarta CMjeans som satt som en smäck som gick sönder nyligen.
  Jag är med andra ord i akut behov av nya jeans. Därför vore det toppen om jag vann!
  Tack för bra blogg med bra inspo!

 • Maria says:

  Första modellen hette “Tight”

  Alltså jag har typ tre par jeans i min garderob och behöver definitivt ett par till! Lite kris alltså. De är så svårt att hitta jeans som passar, rena rama projektet att köpa jeans liksom. Sedan har jag har en förkärlek till cheap monday jeans, så sköna och användbara!

 • Izabelle says:

  Deras första modell hette tight.
  Skulle så gärna vilja ha ett par nya jeans, då jag verkligen behöver ett par nya. Det där med att hitta bra jeans är inte lätt alltså!

 • Emelie Öberg says:

  Cheap mondays första modell hette Tight.
  Jag vill vinna för att jeans är svårast för mig att hitta. Jag köper aldrig jeans för att jag aldrig hittar några som jag tycker om och som passar bra. Får alltid ångest när det är “dags att köpa jeans igen”. Jag köper alltid Dr.denim “stretch jeans” som går sönder efter en månad så man måste köpa nya igen. Därför borde jag vinna. För att få chansen att vinna de jeansen jag alltid velat ha och att få slippa den så kallade “jeans ångesten” 😉

 • Sofia says:

  Cheap Mondays första modell hette Tight och var ett par “otvättade” stretch jeans! Anledningen till att jag vill ha ett par cheap monday jeans är för att de är de enda jag ärligt passar i. Jag har provat Hollisters (de kan jag inte ha för de finns inte 28;35, de slutar göra 35 efter 26 typ!), vissa dieseljeans och så vidare är också för korta. Jag har världens jeansproblem och cheap monday har varit lösningen på det. Om jag vann skulle jag bli superglad 🙂

 • Lovisa says:

  Första modellen hette Tight, och varför jag skulle vilja vinna ett par Spray on är eftersom jag helt enkelt har dåligt med pengar och har rasat i vikt efter att jag fått min dotter så jag har inga jeans som passar!

  Många kramar från Lovisa

 • Linnea says:

  Cheap Mondays första modell hette Tight.
  Jag har äntligen insett att jag under ett års tid levt för hälsosamt, tränat för mycket och inte tagit hand om min kropp på det sätt den förtjänar. Nu har jag börjat njuta av mat och livet i allmänhet igen och det har gjort att jag gått upp ett par kilo. En ny garderob och framförallt nya jeans skulle göra att jag kan slänga mina gamla jeans som nu är en storlek för små och ta ytterligare ett steg i rätt riktning!

 • Sanna says:

  första modellen : ‘Tight

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna ett par jeans att ha som måljeans och som belöning för allt mitt hårda arbete att gå ner alla kilon som jag fått pga en sjukdom och felmedicinering. Det hade verkligen varit en stor belöning !

 • Elli says:

  Svar: Tight
  Jag önskar jag vinner ett par CM jeans för att det värsta jag vet är att tvingas prova byxor i affärer. Det uppstår ALLTID PROBLEM och jag blir alltid missnöjd i provhytten.
  Skulle va så gött att få hem ett par schyssta Cheap M’s som jag VET kommer passa mig – för de är de bästa jeansen! Puss

 • Frida says:

  Cheap Mondays första jeansmodell hette “tight”.
  Jadu, Victoria! Varför borde jag vinna ett par jeans? Kanske för att jag för en gångs skull hade kunnat få vinna en grej jag faktiskt har nytta av. Min tur i tävligar har alltid varit på noll. (I skoljoggen vann jag herrdeo.. Två år i rad..) Sen kan det ju bero på att Cheap Monday varit ett favoritmärke länge. Men en småstadstjej som mig har inte riktigt möjligheten alltid att hitta till butiker som Weekday. Under gymnasiet var det fantiskt en butik i närheten som sålde Cheap Monday jeans. Det resulterade i att jag ägde 14 par efter något år. I dag äger jag tyvärr inte ett enda par. Det hoppas jag att du gör ändring på! Tack för en fin blogg!

 • Anne says:

  Cheap Mondays första jeansmodell hette “tight”.
  Jag skulle vilja vinna eftersom jag aldrig ägt ett par Cheap Monday byxor förut. Så det skulle vara roligt att testa och att vinna eftersom jag har alltid otur i lotterier! 🙂

 • Sofia says:

  Cheap Mondays första jeansmodell hette “tight”!
  Jag skulle sjukt gärna vilja vinna dessa jeans eftersom att jag får dom av dig – min favoritbloggerska – och eftersom det just är Cheap Monday – mitt favoritmärke när det kommer till jeans. The perfect kombo helt enkelt!

  Ha det bra!

 • Ellinor says:

  Första modellen hette “tight”
  Jag skulle bli jääääätteglad om jag vann för att jag tråkigt nog vuxit ur mina favorit cheap mondisar, buh! May the lord be in those jeans!

 • Josefin says:

  Hej Victoria!
  Modellen hette tight.
  I skrivande stund sitter jag i mina absoluta favoritjeans, ett par svarta cheap monday som jag har haft i flera år(!). Dem är så sköna och sitter som ett smäck (okej, dem börjar bli lite vääl töjda och dragkedjan måsta jag hålla uppe med en nyckelring för att den inte ska glida ner). Så det börjar bli dags att hitta ett nytt favvopar och spray on modellen är så extremt snygg! Det skulle sitta så bra med ett par nya jeans nu när hösten börjar på riktigt och de designerade shopping-pengarna går till mössor och jackor.
  Kram Jo

 • Moa says:

  Hej Victoria,
  Cheap mondays första modell hette tight!
  Jag skulle vilja vinna dessa jeans för att de passar perfekt in i höstgarderoben, dessutom så har jag väldigt svårt att hitta jeans som sitter bra och som inte är för korta. Jag har faktiskt aldrig ägt ett par Cheap monday jeans så någon gång måste ju vara den första, sedan så säger ju alla hur otroligt sköna och bekväma de är. Skulle bli otroligt lycklig om vann då jag endast lever på mitt studiebidrag som är svårt att få att räcka till.
  Tack för en fin blogg med mycket bra inspiration!

  Kram Moa

 • Deras första jeans hette “Tight”
  Utöver att alla säger att dessa jeans ska vara helt underbara så är jag alltid i ett desperat letande efter ett par jeans som sitter perfekt. Dem brukar antigen vara för stora vid anklarna, eller tvärt om. Utöver det så har jag alltid problemet att jag är för lång så jeansen tenderar att bli för korta.
  Hoppas att jag får chansen att testa dessa jeans och att det är just dem som jag har letat efter som kommer få en standardplats i min garderob 😀

 • Maja says:

  Deras första jeans heter “Tight”. Varför jag ska vinna? För att jag vill ge bort dom till min kompis. Hon äger på riktigt bara ett par jeans men hennes pengar räcker alltid precis månaden ut så hon har aldrig råd att köpa ett par till jeans.

 • AZRA says:

  Cheap Mondays första modell heter Tight! Jag vill vinna eftersom jag verkligen är i behov av ett par svarta jeans och skulle såklart välja modellen i svart, alla mina svarta är “grå” för tillfället… Är arbetssökande med examen i formgivning, deppigt att trots flera år på universitet inte fått jobb än och igen möjlighet att unna sig kläder när man verkligen vill, trots att man tycker att man förtjänar det efter all slit! Håller tummarna! Hälsningar Azra

 • Emilia says:

  Hej Victoria!
  Cheap Mondays första jeansmodell hette “Tight” varför jag vet det? jo det var mina första cheap monday jeans! Jag bar dom varje dag tills den dagen kom då jag var tvungen att slänga dom ( med gråten i halsen )
  Jag skulle vilja vinna för att jag är en fattig student som bor i Rom och då går det mesta av pengar åt till pasta och vin!!! därför har jag inte råd själv att köpa mig ett par nya höstjeans. Skulle jag vinna så skulle jag ha på mig jeansen varje dag och stoltsera på Roms gator med ett par högklackade och en vinflaska i handen.
  Tack för en inspirerande blogg och heja dig!

  Puss & Kram Emilia

 • Matilda says:

  Modellen hette tight och som tävlingsbidrag vill jag berätta om hur jag köpte mina allra första cheap monday.

  Året var 2006 (ja vi är lite efter på landsbygden) och jag hade precis börjat sexan. Att börja sexan innebar att vi numer hade hemkunskap två timmar i veckan, på en högstadieskola i närheten.

  Jag och min dåvarande “bästis” hade precis skaffat oss en stil lite åt emohållet (som vi i och för sig vägrade erkänna när folk “anklagade” oss för det, känsliga tonåren…) och började spana in byxorna alla äldre tjejer med liknande stil hade. Ett par tighta byxor med en dödskalle tryckt på det stora vita märket. Byxorna bar man med lite häng och jäklar vad cool vi tyckte att de var, både tjejerna som bar dem och byxorna i sig.

  Så, i några veckor spenderade vi tiden innan och efter hemkunskapen på att försöka läsa oss till vad som stod i pratbubblan som kom från dödskallen. När vi till slut kom fram till att där stod “cheap monday” drog vi ner till den hippaste butiken på stan, den enda med märkeskläder alltså. De hade inte byxorna där men kände till märket och visste att de sålde sådana jeans på butiken “Blå” i Gävle, 8 mil bort.

  Jag fick snart med mig min mamma till Gävle för att äntligen kunna köpa de där innejeansen som jag så länge tjatat om. Ett par svarta, storlek 24 i modellen tight. Mina allra första cheap monday.

  Just cheap monday står mig väldigt varmt om hjärtat för att de påminner mig om när jag var yngre, när ens problem bestod av vilka jeans man hade och inte hade. just för att de står mig så nära vore det toppenkul att vinna just denna tävling. Hej svejs!

 • Mikaela says:

  Hej!
  Vill bara börja med att tacka för att du alltid inspirerar, motiverar och sprider glädje! Blir alltid så otroligt glad när jag tittar förbi din blogg, oberoende om dagen i övrigt varit nedlåtande, stressande eller allmänt deppig! TACK!
  Cheap Monday’s första modell hette “Tight” (kanske inte så svårt att lista ut vid det här laget 😉 ) Och jag skulle bli superglad om jag blir den lyckliga vinnaren! Jag har precis blivit frisk från en tid av sjukdom, fått min första arbetsintervju inprickad och börjar omfamna varje ny dag med glädje och öppna armar. Som du förstår är plånboken inte jättetjock nu och jag skulle bli så himla glad om dessa jeans blev mina. Det skulle innebära en ännu bättre nystart! Dessutom skulle jag se mycket snyggare ut på jobbet, som förhoppningsvis kommer! 😉
  Tack igen och kör på med elegans som du alltid gör!
  Kram

 • Lisa says:

  Jag vill kort och gott känna mig snygg och fräsch i höst, snygga jeans tar mig en bit. Jag lovar att matcha med ett leende och livsglädje! CM´s första modell hette “tight”

 • Amanda Sundgren says:

  Hej Victoria! Den första modellen från Cheap Monday hette “Tight” !
  Jag vill vinna ett par jeans då jag råkade spräcka mina favoritjeans i rumpan igår. Lite ångest när man kommer hem och märker att det är ett stort hål där bak och man inte vet hur länge det har varit där och hur många som då har sett mina röda spetstrosor haha.
  Tack för en grym blogg! kram Amanda

 • Elsa says:

  Hej Vic, första jeansmodellen hette tight. Det är faktiskt ett sammanträffande att jag i detta läger är i akut behov av jeans. Imorse slog temperaturerna om och barbent funkade inte längre. Tyvärr så hatar jag jeans, jag tycker de ser fula ut på mig eller får mig att se tjock ut ( är faktiskt nöjd med min kropp annars!). Så i lördags när jag och mamma skulle köpa ett par slutade det med att jag bröt ihop i provrummet och åkte hem tomhänt, very pathetic yet human. Så ja, jag behöver verkligen ett par snygga jeans! xx Elsa Rubio

 • malin says:

  “Tight” hette första modellen 🙂

  Jag skulle önska vinna helt enkelt för att mina sista par jeans sprack mellan benen (på jobbet, uugh) förra veckan!

 • Linnea says:

  Hej!

  Första jeans modellen hette tight. Jag vill vara med och tävla om detta då jag är i stort behov utav jeans. Äger inte alls många par och dessutom INGA speciella märkesjeans (har dessutom inte ekonomi till ett par dyra jeans.) Skulle betyda sååå otroligt mycket om man var en utav dem lyckliga som vann! Jag håller alla tummar och tår! 😀

  Kramis

 • linnea says:

  Deras första modell heter tight. Anledningen till att jag skulle vilja vinna ett par jeans är för att
  1. Älskar jeansen från cheap monday, dem är helt fantastiska och sitter så bra på mig!
  2. Mina favoritjeans (som är från cheap monday) gick i sönder för två veckor sen ungefär
  3. Har aldrig vunnit någon tävling på nätet
  Hade varit fantastiskt kul att vinna, kul tävling dessutom!
  Kram

 • Hanna Andersson says:

  Hej Victoria! First thing first, Cheap Mondays första modell heter “Tight”. Sen önskar jag att jag kan få vara en av de lyckliga för helt ärligt lever jag just nu cheap monday, cheap tuesday, cheap wednesday, cheap thursday, cheap friday, little less cheap saturday and very cheap sunday. Haha. Har flyttat tillbaka till Sverige efter ett år utomlands och behöver ett par Cheap Monday jeans för att göra ett bra intryck på arbetsintervjun jag drömmer om ska komma snart.

  Allt gott// Hanna

 • Josephine says:

  Cheap Mondays första jeansmodell hette Tight. Haha ja alltså vem tackar inte ja till ett gratis par jeans? Tycker även att Cheap Mondays jeans är snygga och det vore kul att testa en ny modell.

  Ha det gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *