An Early Morning In New York City

5F4A1696-0015F4A17165F4A17065F4A1724-0015F4A1713-001

Shoes – Birkenstock (here), Shirt – Monki (here), Jeans – Won hundred (here), Bag – Asos (here), Sunglasses – RayBan (here)

Hej fina! Innan jetlagen hade lagt sig så vaknade jag runt 5-6 varje morgon totalt utvilad. Detta resulterade i ett besök på Starbucks på morgonen. Hoppade i en stor skjorta, ett par baggyjeans och satte in fötterna i mina Birkenstocks. Jag älskade mornarna i New York. Både väldigt mycket svalare och väldigt mycket mindre folk.  Snacka om frihetskänsla! Längtar redan tillbaka då jag inte i närheten hann med allt jag ville. Planering i full gång! Nu tillbaka till verkligheten och lite tvättning. Puss!

Translate/ Hi guys! During the first days in New York with the jetlag I woke up around 5-6 in the morning. That resulted in some morning walks to the nearest Starbucks. A big shirt one, a pair of baggy jeans and just slide my feet into my Birkenstock. I loved the early mornings in New York. Much colder and less people on the streets. Freedom-feeling. I longing back, I didn’t do everything I wanted (of course). The planning is on high speed right now! Now: Back to the reality and some cleaning though. Kisses!

39 Responses to “An Early Morning In New York City”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *