MENU
13:55 | September 23, 2014

An Early Morning In New York City

Fashion,New In,Okategoriserade
5F4A1696-0015F4A17165F4A17065F4A1724-0015F4A1713-001

Shoes – Birkenstock (here), Shirt – Monki (here), Jeans – Won hundred (here), Bag – Asos (here), Sunglasses – RayBan (here)

Hej fina! Innan jetlagen hade lagt sig så vaknade jag runt 5-6 varje morgon totalt utvilad. Detta resulterade i ett besök på Starbucks på morgonen. Hoppade i en stor skjorta, ett par baggyjeans och satte in fötterna i mina Birkenstocks. Jag älskade mornarna i New York. Både väldigt mycket svalare och väldigt mycket mindre folk.  Snacka om frihetskänsla! Längtar redan tillbaka då jag inte i närheten hann med allt jag ville. Planering i full gång! Nu tillbaka till verkligheten och lite tvättning. Puss!

Translate/ Hi guys! During the first days in New York with the jetlag I woke up around 5-6 in the morning. That resulted in some morning walks to the nearest Starbucks. A big shirt one, a pair of baggy jeans and just slide my feet into my Birkenstock. I loved the early mornings in New York. Much colder and less people on the streets. Freedom-feeling. I longing back, I didn’t do everything I wanted (of course). The planning is on high speed right now! Now: Back to the reality and some cleaning though. Kisses!

39 Responses to “An Early Morning In New York City”

  • Victoria Törnegren on

   svar: Våren eller hösten är ju bäst enligt mig i New York :) Så slutet av mars början på april blir det för mig nästa gång.

   Reply
 1. Anna on

  Hello!
  Vilken storlek har du på jeansen? jag är vanligtvis en kurvig 25:a haha. Så borde jag ta 26 eller 27 då om dem ska bli baggy?
  Så surt att beställa om dem inte passar :( .. :)

  Reply
  • Victoria Törnegren on

   svar: Jag gick av någon anledning ner en storlek, haha. Brukar ha 25 men har 24 på dessa, men jag är ju inte så kurvig :) Vågar inte säga vilken storlek du ska ta om det blir fel, men 26 tror jag blir toppen.

   Reply
 2. Kayleigh on

  That bag is to die for! Unfortunately sold out at ASOS :-(
  If you ever feel the need to sell it — please let me know.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)