FW Stockholm #snapshots

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We started the week with the most amazing breakfast at Hotel Diplomat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me Fanny & Elsa at the Cheap Monday show

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coolest location of the week! Cheap Monday’s Runway Show.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Some photobooth fun at the Cheap Monday Afterparty.

IMG_4959

Me & Kenza doin’ the front row kinda-thing

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Had the best meal ever at Mvseet with the whole blog-crew.

endoffw

Home packing on this moment but I love it as much as I love hanging out with these people! A LOT.

IMG_4940

Me & Andreas at the The Swedish School of Textiles – Show

Fullskärmsinfångning 2014-08-30 113118.bmp

Hej på er! Jisses vilka dagar denna vecka alltså. Modeveckan är över och det har varit fullspäckade dagar från morgon till kväll. Istället för att ta närvaro på avslutningsfesten fick jag åka hem för att packa ihop hela min lägenhet till flyttkartonger, sova tre timmar och åka iväg på ett möte dagen efter. Sedan gick flyttlasset! Jag är helt slut i kroppen och längtar ihjäl mig efter att få åka hem till Umeå imorgon. Det blir dock bara för två nätter innan stormen är igång igen! Älskar såklart att det händer saker men nu ser jag framemot en liten lugn början på hösten alltså. Nu ska jag ta det lugnt ett litet tag innan jag måste flyttstäda lägenheten. Puss på er!

Translate/ Hi you! Gosh, what a days this week. The fashionweek is over and it’s been some crazt days from morning to late. Instead of going to the ending party of the fashionweek I had to go home an pack my whole apartment, slept for three hours, had a meeting the day after and then we started to move out from the apartment. Away with all the stuff to my hometown! I have 0 energy in my body and I can’t wait to go home to my hometown tomorrow. But just for two days before the storm hit me again. I LOVE that thing are happening but seriously I can’t wait for a calm autumn. Now I will take a chill-pill before I need to clean the apartemnt from coner to corner. Kisses!

11 Responses to “FW Stockholm #snapshots”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *