Across Body Bags

collage

1. Here // 2. Here // 3. Here // 4. Here // 5. Here // 6. Here // 7. Here // 8. Here // 9. Here

Att jag älskar svarta axelremsväskor har nog inte gått någon obemärkt förbi. Hittar oftast en, med silverdetaljer som jag använder konstant i flera månader tills jag hittar en ny. Jag har ju använt min Chanel Boy – lookie ett bra tag nu och börjar bli riktigt less. Så jag gav mig ut på jakt i lite webbshoppar och hittade för ovanlighetens skull en himla massa perfekta varianter. Några i guld och några i silver! Nr. 2 köpte jag tidigare i veckan men klickade hem nr. 1 och nr 6!  Nummer 6 liknar ju förövrigt en väska från YSL väldigt mycket – inte mig emot. Kram!

Translate/ I’m sure you haven’t missed that I love across body bags, like.. a lot. I always find one, which I use all the time for a couple of months before I find a new one.. and so it goes. I’ve used my Chanel Boy-looke for a while now and I’m so tierd of it. So I looked through some webshops and found for once A LOT of perfect bags. Some in gold and some in silver. I bough number 2 earlier this week and order number 1 and 6 now. Number 6 look a lot like a bag from YSL too! Hugs. 

12 Responses to “Across Body Bags”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *