Todays Outfit


OLYMPUS DIGITAL CAMERAAn everyday vacation-look

Hej fina! Här får ni en outfit jag bar näst intill varje dag i Santorini, bara lite olika bikinis mm. Höll på att dö av värme när dessa bilder togs även, haha. Aja, måndag och ny vecka, är det inte härligt? De kommande två veckorna kommer bli de mest fullspäckade på länge för mig. Denna vecka är det nämligen modevecka, samtidigt som jag ska packa ur lägenheten och flytta hem för ett tag till helgen. Sen väntas Göteborg för ett event ena dagen, Chic-galan den andra och dagen därpå åker jag till New York. Älska livet när det händer mycket! Så idag ska jag fotograferas inför ett event som hålls i slutet av september och sedan köpa flyttlådor och försöka packa klart. Har känslan av att tiden hemma i veckan kommer vara noll från och med imorgon så lika bra. Hörs senare! Puss

Translate/ Hi guys! Monday and a new week. How nice? This coming weeks will be sooo busy, don’t know if I should be excited or stressed about it. This week it’s the Stockholm Fashionweek and in the same time I need to pack my things from this apartment, because I’m moving home for a while this weekend. Then It’s time for an event in Gbg and the Chic-gala after that and then I’m going to New York. Gotta love life! So today I have a small photoshoot for an event later in september then I will start to pack my things. I will not have many minutes at my home from tomorrow! Talk to you later. Kisses!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kimono – Asos (here), Bikini – Motel (here), Sunglasses – Ray Ban (here), Shoes – Senso (here)

20 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *