IM NEXT 2.0 – The Movie

Skärmdumpar10

Här är alltså resultatet från vårt lilla projekt vi höll på med för några dagar sedan! Vi firar just över ett år på Im Next, vilket vi gör med bland annat ny design som ni kanske ser. Samtidigt som jag vill säga att detta år gått otroligt fort så har vi även hunnit med så otroligt mycket. Allt från att besöka galor tillsammans till att besöka olika platser i världen. Älskar mitt team, alla som ni får se och inte får se! Vi har även som ni kanske ser en ny medlem här på Im Next, ingen mindre än Julian Hernandez (besök hans blogg här). En ära att ha honom på vårt team, in och hälsa han välkommen vettja. Kram på er!

Translate/ And here you have the result from our little project I showed you some photos from the other day. We’re celebrating over one year on I’m next, which we do with a new design. I want to say that this year has gone by sooo fast, but in the same time we’ve done so much things. Everything from gala partys to visit different places in the world. I love my team, everyone that you can see and everyone you don’t see so much. We also got a new member here on Im Next, no one less than Julian Hernandes (visit his blog here). We’re so greatful to have him on our team, visit him and say hi! Kisses

16 Responses to “IM NEXT 2.0 – The Movie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *