MENU
13:22 | July 29, 2014

Pick of today: The perfect cardigan

Fashion,Okategoriserade,Pick of today

277570-5355_5buy it HERE

Hur sjukt är det inte att man börjar kika på höstkläder nu? Men det går ju inte att komma ifrån att hösten är den allra roligaste tiden att shoppa för. Snygga boots, kappor och stickade plagg. Kunde inte låta bli att visa upp denna goding från Notion 1.3 höstsläpp, så jäkla perfekt. Finns även massor med annat fint! Såg även att Nelly fått in Filippa K’s storsäljare Ines Coat (här). Perfekta kappan som jag köpte förra sommaren och använde hela hösten och vintern.

Translate/ So weird to start lookin for clothes for the autumn now. But nothing is more fun to shop for like the autumn. Great boots, coats and knitted pieces. Couldn’t keep my fingers from showing this one for you, the perfect cardigan. I also noticed that Nelly had a refill of Filippa K’s best selling item “Ines Coat” (here) – which is my favorite too. 

5 Responses to “Pick of today: The perfect cardigan”

  1. Sanna on

    Jag är oxå och tittar på höstkläder och även om jag inte vill ha hösten än så är det ändå underbart att drömma sig bort bland dessa kläder =)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)