Todays Outfit

P6251047-001 P6251060
Hej på er! Som ni ser har vi bytt design här på Im Next, blev så jäkla bra tycker jag. Ska bara ändra storleken på texten lite! Fick några kommentarer om att detta inlägg inte synts på vissa enheter så jag slänger upp inlägget på nytt – ledsen för det. Idag är det måndag och tillbaks till rutiner, känns fantastiskt bra och tillfredställande. I helgen väntar en riktigt rolig grej för er Göteborgare och Linköpingbor – mer om det senare i veckan. Har en massa (hjälp!) mail att gå igenom idag. Men först ska jag ta mig en lunch och springrunda! Hörs senare ikväll med resultatet av det jag visade för ett par dagar sedan. Stor puss!

Translate/ Hi you! Like you can see we’ve changed our design here at Im Next, I love it. Just going to change the size on the text. Got some comments about this post, that some of you couldn’t see it on every unit so I post the photos again. Sorry for that! Today It’s monday and I’m back to my old rutins, which feels so good. This weekend I have some job in Gothenborg and a smaller city called Linköping, more about that later. Have a log (help…) mail to go trough today. But first, some lunch and a run in the woods. I’ll get back to you later with the result of the thing I showed you some days ago! Kisses

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shoes – Zara (similar here), Blouse – Zara, Shorts – Cheap Monday (here), Bag – Have2Have (soldout)

22 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *