Insta Lately

Downloads32

Collage1

Hej fina! Å herregud vad jag flängt på den senaste tiden. Sitter nu på flygplatsen för det tidigaste flyget hem, klev upp klockan 5.00, blä. Hann landa tre nätter i Stockholm efter Barcelona innan det var dags för Paris. Snittat 4-5 timmars sömn för många nätter i rad, haha.. det därför helt rätt att åka hem till Norrland för en veckas “lugn” innan stormen drar igång igen. Har två fulla minneskort att gå igenom med bilder från diverse resor, äntligen har jag tid med det, ni får ett urplock från Insta så länge. Klagar verkligen inte, älskar högt tempo men desto mer ser man framemot lite lugn och det är ju det som är så fantastiskt. Nådde 300 000 följare under tiden i Barcelona även, det är helt sjukt. Hemstadens befolkning x2. Det går fortfarande att nominera inför Vecko Revyns Blogawards btw, där kategorin årets inspiratör – instagram finns som kategori. Så om ni vill nominera mig där klicka här. Hugs!

Translate/ Hi you! Oh god, what I’ve been traveling around lately. Had three nights in Stockholm after Barcelona and before Paris. Had some 4-5 hours sleep too many nights. Love that high speed-life but it feels so good to go home to my north and the calm. Have two discs to go through with pictures from these trips, finally I will have time for that – until then you get some instapics. I reached 300 000 followers in Barcelona too. That’s just crazy! If you like my Instagram you’ll still have time to nominate me at the blogawards in the category “this years inspirer- Instagram” here. Kisses!

22 Responses to “Insta Lately”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *