Todays Outfit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej rara! Nu blev det mycket svart/vitt och läder i bloggen. Sorry for that, fått någon nykärlek för läder helt enkelt. Detta är alltså min nya jacka, är SÅ kär i den. Världens skönaste och finaste. Detta bar jag sista dagen i Paris när vi var och spanade på Eiffeltornet. Igår landade jag som sagt i Umeå så hade en heldag med Erik. Köpte hämtmat och såg på serier, sov lite, lagade mat och gick på en kvällspromenad. Nu ska jag möta upp Jossan i stan för en lunch. Puss på er!

Translate/ Hi guys! A lot of white and leather in the blog lately, sorry for that. Got some new crush thing on leather. So, this is my new jacket and I’m so in love with it. So comfy and so wonderful. This was the outfit I wore the last day in Paris when we checked out the Eiffeltower. Yesterday I went to my hometown as I said, so I spend a lot of time with my boyfriend. Late night walk, watching serier, eating homemade food and so on. Now I’m going to catch ut some time with a friend! Hugs

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skor – Mango (similar here), Bag – Have2Have, Trousers – Choies, Jacket – FWSS (similar here), Leather Rayban (here)

33 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *