Bomber Jacket – Which one to choose?

Skärmdumpar9-001Buy them here: 1,2

Fått en ny-kärlek för bomberjackor med varsitykänsla i svart. Hittat två stycken jag gillar supermycket men kan fasen inte bestämma mig för vilken? Antingen Filippa K med detaljerade ärmar eller en från Alexander Wang i cotton neoprene material. Båda har sina detaljer på sitt sätt och båda hade fulländat min basgarderob. Vilken tycker ni?

Translate/ I got a crush on bomberjackets with a varsity feeling in black. I’ve found two jackets that I really, really like but I can’t decide one? Either the one from Filippa K with detail arms or the more clean one from Alexander Wang in Cotton Neoprene fabric. Both has their details in their own way and had full filled my basic-wardrobe. Which one do you like the most? 

34 Responses to “Bomber Jacket – Which one to choose?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *