In the moment: Streets of Paris

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA P7112104

Cap – Asos (here), Jacket – Chiquelle (here), Shoes – Mango (similar here), Tank – Zara (here)

Hej rara! Äntligen en lugn stund. Jag befinner mig alltså just nu i Paris med Nike för en pressresa och en annan liten spännande grej (mer om det senare). I morse vinkade dock jag och Frida av dom andra för en extra natt i Paris för annat jobb. Idag har vi bockat av mycket men imorgon ska vi äntligen få besöka Eiffeltornet igen. Jag är KÄR i den byggnaden, älskar hela Paris och det känns som att Eiffeltornet är stadens hjärta. Håller alla tummar i världen för att det inte regnar ännu en dag, vi har haft stört otur med vädret nämligen.. Blä. Hörs senare finisar! Puss

Translate/ Hi sweeties! Finally time to relax a bit. Right now I’m in Paris for a PR-trip with Nike. This morning me and Frida said good bye to the others for an extra night in Paris for some other job though. We have done a lot today and tomorrow we’re finally going to visit the Eiffeltower. I’m in love with that tower. I love Paris and it feels like the Eiffeltower is the heart of the city. I cross my fingers for better weather though, it’s been raining a lot. Talk to you later! Kisses 

32 Responses to “In the moment: Streets of Paris”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *