MENU
16:00 | June 28, 2014

Insta Lately

Fashion,Okategoriserade
Downloads28 Fullskärmsinfångning 2014-01-04 132412.bmp

Här får ni en liten Insta Recap från den senaste månaden. Jag och Erik är just nu på väg till Bråvalla. Blixtrar och dunder där igår så vi valde en lugn kväll hemma med kebab och godis – bästa! Ser fortfarande ut att regna där borta men äschhhh, bara att köra. Tar med mig kameran också så ska jag försöka få min festival-outfit på bild om vädret inte blir allt för tokigt. Puss på er!

Translate/ Here you have a little Insta Recap from the last month. Med and Erik is on our way to Bråvalla Festival. It was a really really bad weather there yesterday so we took a night with kebab and candy instead. Still raining there but we will have fun either way. I take my camera with me too, will try to get my festival outfit on a picture too. Hugs!

15 Responses to “Insta Lately”

 1. Josefin on

  Visst var det du på 15.40 tåget från Stockholm till Norrköping idag eller har jag helt fel nu haaha?! :D Tyckte jag såg dig!

  Reply
 2. S on

  Älskar din instagram! Ha så kul på Bråvalla. Önskar jag kunde vara där och se Kanye. Men men, hoppas du hinner fota din festival outfit. Skulle vara jättekul att se den.

  Reply
 3. Méryl on

  Amazing pics like always <3
  I admire your IG so much !
  I think I liked all of yout pics haha

  Love, from Paris <3
  Méryl (@meryldenis on instagram)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)