Insta Lately

Downloads28 Fullskärmsinfångning 2014-01-04 132412.bmp

Här får ni en liten Insta Recap från den senaste månaden. Jag och Erik är just nu på väg till Bråvalla. Blixtrar och dunder där igår så vi valde en lugn kväll hemma med kebab och godis – bästa! Ser fortfarande ut att regna där borta men äschhhh, bara att köra. Tar med mig kameran också så ska jag försöka få min festival-outfit på bild om vädret inte blir allt för tokigt. Puss på er!

Translate/ Here you have a little Insta Recap from the last month. Med and Erik is on our way to Bråvalla Festival. It was a really really bad weather there yesterday so we took a night with kebab and candy instead. Still raining there but we will have fun either way. I take my camera with me too, will try to get my festival outfit on a picture too. Hugs!

15 Responses to “Insta Lately”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *