Todays Outfit

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPictures taken of: Alexandra Bring

Shorts (men’s underwear) – H&M, Shirt – Cheap Monday, Shoes – Have2Have (here)

Hej finisar! Äntligen har vi fått pyttelite värme (i solen) så man kan bära shorts. Har ni sett det pyjamas-inspirerade setet från Alexander Wang? Tokgillar det, men har det inte i min ägo så körde en egen liten variant helt enkelt. Har äntligen “lärt” mig photoshop så kan nu ta mina egna outfit bilder och pilla på dem själv. Sjukt att det dröjt så länge! Vilken frihet att kunna vara oberoende av andra ibland! Idag kommer ju som sagt Erik, så vi ska ta och möta upp Ako och Alexandra för lite skoj. Ikväll eller imorgon drar jag och Erik till Bråvalla! Så taggad. Puss!

Translate/ Hi you! Finally a little bit sun here in Stockholm so you can wear shorts. Have you seen the pyjama inspired set from Wang? Well then you can see where I got my inspiration. I love it! Have finally been teached how to use photoshoop so now I can take my own outfit-pictures and edit them. Better late than never, haha! Today my boyfriend is coming to town and we’re going to meet my sister and her boyfriend for some fun. Tomorrow or on saturday me and Erik will go to the Bråvalla festival! Will be awesome.

20 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *