Hello Barcelona!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Fullskärmsinfångning 2014-06-29 233237.bmp

Håller på att packa för en vecka i Barcelona! Jag och mina två donnor (Alexandra och Ida) från Im Next systerportal Im Active åker iväg idag. Kommer bli en rätt kravlös vecka med god mat, foto (!) och förhoppningsvis massor med sol och bad. Jag är SÅ himla taggad, känns så himla skönt att åka iväg en sväng..igen. Sedan landar jag hemma i två dagar innan I’m off to Paris. Men see you in Barcelona, puss.

Translate/ I’m up to pack my bags for a week in Barcelona! I and my two girls from Im Next sister platform Im Active will be away for a week. It will be a lot of photos, great food and laying in the sun. I’ve been longing for a trip like this for so long (hehe). Then I will be home for two days before I’m off to Paris. Anyway, see you in Barcelona, kisses! 

 

19 Responses to “Hello Barcelona!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *