The sandal&baggy-thing

OLYMPUS DIGITAL CAMERA svart

Jeans – HERE, Sandals – HERE

En kombo jag kommer köra stenhårt på från och med typ nu är baggyjeans och sandaler. Så snyggt! Vill bara bli återställd så jag kan skutta ut och fota, så ni får en golvis så länge. Inte gjort annat än att bli inspo-bombad (eller jo det har jag men ni fattar). Jag ska bära så mycket sandaler att ni blir frälsta (mest riktat till mina två kollegor som hatar denna trend, haha). Kram!

Translate/ A combo I will go all in for is the baggyjeans and sandal-thing. So cool! I just want to feel 100% so I can walk the streets and take some good photos. You’ll get one on the floor so long. Talk to you later guys! Hugs

17 Responses to “The sandal&baggy-thing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *