Backpack Maraton

c900x8811. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE

Ryggsäcken är tillbaka, i varje fall i min garderob. Var helt tokig i ryggsäckar i början när jag bloggade, sedan svalnade det lite men åh vad jag börjat tycka om det igen. Dumt nog sålde jag alla mina skönheter på bloppisen vi hade för några månader sedan. Så dumt, blä. Uppdaterade mig i alla fall nyligt med en svart, en vit och en i mönster. Tyvärr slutsålda men ska visa dem sedan. Gjorde i alla fall ett kollage med dom finaste jag kunde hitta just nu. Blev lite extra sugen på den i leo och den i mönster då jag redan har en svart och vit. Tycker man ska våga annat än en svart, faktiskt.

Translate/ The backpack is back, at least in my wardrobe. I was totally blown away by the backpacks when I started my blog, then I just hang them away and sold them on our “bloppis” a few month ago. So stupid! Because now I’m all in love again. So I updated me with one black, one white and one in a pattern. Sold out though but I will show them in some outfitpost later. I made a collage with the top ones right now. I really like the one in leo and the canvas one. 

 

5 Responses to “Backpack Maraton”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *