Todays Outfit

tegel tegel4Hej på er! Sitter här helt nyvaken och dricker en morgonjuice. Ger er en enkel outfit, så som jag gillar att gå runt som mest. Dessa skor är verkligen så himla sköna och mössan är bäst för hår-kris-dagar. Nu ska jag ta mig ut och slinga håret hos min vän och frisör. Längtat efter det sedan jag plockade ut mitt löshår förra veckan (låter mitt hår vila en stund). Så ska ta mig en härlig promenad nu! Puss på er

Translate/ Hi you! Here I am, nearly awake and with a juice in my hand. I give you a simpel outfit, something I really like to wear. These shoes are the gift from god, they’re so, so comfy. And the hat is perfect for the bad hair days. Now I’m off to make some small changes with my hair (just some highlights). So let’s take a morning walk, kisses. tegel2Photos taken by: Sania Claus Demina

Blazer – Wera, Shirt – Monki (here), Shoes – Choies (here), Cap – H&M

27 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *