MENU
9:36 | May 28, 2014

Todays Outfit

Fashion,Okategoriserade,Outfit of the day

tegel tegel4Hej på er! Sitter här helt nyvaken och dricker en morgonjuice. Ger er en enkel outfit, så som jag gillar att gå runt som mest. Dessa skor är verkligen så himla sköna och mössan är bäst för hår-kris-dagar. Nu ska jag ta mig ut och slinga håret hos min vän och frisör. Längtat efter det sedan jag plockade ut mitt löshår förra veckan (låter mitt hår vila en stund). Så ska ta mig en härlig promenad nu! Puss på er

Translate/ Hi you! Here I am, nearly awake and with a juice in my hand. I give you a simpel outfit, something I really like to wear. These shoes are the gift from god, they’re so, so comfy. And the hat is perfect for the bad hair days. Now I’m off to make some small changes with my hair (just some highlights). So let’s take a morning walk, kisses. tegel2Photos taken by: Sania Claus Demina

Blazer – Wera, Shirt – Monki (here), Shoes – Choies (here), Cap – H&M

27 Responses to “Todays Outfit”

 1. Marion on

  Bruker du clips exentions nå når du har tatt ut det andre håret? Har du clips du vil anbefale? Jeg har veldig fint hår og festene synes ganske godt hvis de er store. På forhånd takk! Du er en stor inspirasjon :-)

  Reply
  • Victoria Törnegren on

   svar: Det gäller att sätta dem rätt :) tupera och inte sätta dem för långt fram eller upp. Kram!

   Reply
 2. Hanna on

  Är det ditt riktiga hår på bilden? Trodde du tagit ur löshåret :) isåfall behöver du inte löshår väl ser ju likadant ut som med :-) ? Trodde du hade kort hår :D

  Reply
  • Victoria Törnegren on

   svar: Haha nej, det är gamla bilder. Har page nu, men trivdes helt ärligt inte alls i det. Så blir löshår igen :)

   Reply
 3. Aaron on

  I wish I could just go for a nice walk with you and Alex, I know that’s impossible but you’re so wonderful and beautiful, I can’t help but thinking about it.
  Love you both so much

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)