Pick of today: Celine Jacket

105574001-celine-jacket-black-399kr

Buy it HERE

Åh, är fortfarande inte helt återställd tyvärr. Vilket betyder att jag tål väldigt få minuter framför datorn. Blir som en ond cirkel allt, men detta är som det känns nu den absolut bästa dagen. Så hoppas på att kunna fota lite idag! Men man måste ju lyssna på kroppen sin. Ni får i alla fall ett pick of the day, då jag tyckte denna supertunna kappan var så himla perfekt för sommarkvällarna. En sån där jacka att bara slänga på sig över shortsen och croppade toppen liksom. Bästa plaggen. Hörs senare idag! Puss

Translate/ Oh, I’m not really myself yet. Which mean that I just can handle a few minutes by the computer. It’s a bad circle. But this feels like the best day! So I hope I can take some photos today, but you have to listen to your body. At least you’ll get a pick of the day. A superthin coat which is the perfect one for the summernights. Just something to take on over a pair of shorts and a cropped top. Love that kind of pieces. Hear you later today! Kisses 

10 Responses to “Pick of today: Celine Jacket”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *