My Slides

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAVit

Visade ju upp mina favoritsneakers i ett inlägg och hyllade det sköna med dem, men kom på efteråt att mina slides inte är så dumma dem heller. Dessa är inte riktigt alla, men det är absolut dem jag använder mest (inte använt mina Chanel än dock). Så skönt att bara slinka ner foten i dem. Älskar att Windsor Smith har en fastsydd sula och inte limmad, vilket gör att dem håller mycket bättre än ett par billigare där dem ofta är limmade.

PS! Windsor Smith have 20% off on their webshop until tonight.

Translate/ I did show you my sneakers and told you about how comfy they are. I almost forgot my slides which is if possible more comfy sometimes. This is not all of them, but the pair I use the most (haven’t wear my Chanel yet though). So nice to just put the foot in them without a trouble. Hugs!

Buy some slides:

Windsor Smith – HERE, Windsor Smith – HERE, China Girl – HERE
Selected Femme – HERE, Selected Femme – HERE, Tiger Of Sweden – HERE

Downloads25

24 Responses to “My Slides”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *