Pick of today: Shirt Dress with long sleeves

Downloads20 Fullscreen capture 2014-04-16 204229.bmp

Buy it HERE

Och här har ni ett alternativ med långa armar. Åh, tycker typ att det är lite jobbigt när jag snöat in mig på något. Just nu är det shortklänningar, helt besatt typ.. haha. Beställde i alla fall den kortärmade varianten men nu blev jag väldigt sugen på denna långärmade också. Det är ju SÅ fint till bara ben på sommaren. Hoppas you get me, annars får ni tycka att jag är lite galen. Puss!

Translate/ And here you have a alternative with long sleeves. Oh gosh, I’m seriosly obsessed with shirt-dresses by the moment. Sorry for that! Hope you feel me.. It’s just so beautiful with bare legs on the summer.

3 Responses to “Pick of today: Shirt Dress with long sleeves”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *