Todays Outfit

image (40)

Hej fina! Rushade som sagt av med en dag i Stockholm igår igen. Så fantastiskt med träden i Kungsträdgården som börjat blomma och solen som värmer. IH! Nu ska jag till Rapunzel för att fixa till mitt löshår, byta ut lite slingor och fräscha upp det helt enkelt. Sedan åker vi till Eriks släkt, tillbaka till vinterlandet dvs, typiskt norrländskt haha. Ska bli skönt att lämna sminket hemma och bo i ett par täckbrallor och uggs. Puss!

Translate/ Hi you! Like I said I were in Stockholm yesterday just over the day again. Now I’m off to Rapunzel to get my hair done before we leave to the winterland, haha. Will be nice to leave my make-up at home and just live in a warm jacket and some uggs. Hugs! image (41)

Photos taken by: Sania Claus Demina (read her fashionblog here)

Shop the look:

Top – Here, Bag – Here, Jeans – Here, Shoes – Here, Jacket – Here

Downloads17

36 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *