Insta Lately

Blogg15-0011. Gjorde lite caesarsallad till middag! 2. Poséigt! 3. En vanlig morgon vid poolen (för en vecka sedan..)
1. Made a caesarsallad to dinner! 2. Strike a posé 3. A normal day by the pool (a week ago..)

Blogg15-0024. Erik på surfbrädan! Impad tjej, haha. 5. Rooftop poolen på vårt hotell i Melbourne 6. Min nya obsession – donuts!
4. Erik on the surfboard! Impressed girlfriend. 5. Our rooftop pool on the hotel in Melbourne. 6. My new obsession – donuts!

Blogg157. Min surfaroutfit! 8. Världsbra glass från Cold Rocks. 9. Surfers paradise, vilket ställe!
7. My surfing outfit! 8. Best ice cream from Cold Rocks! 9. Surfers Paradise, what a place. 

Fullskärmsinfångning 2014-01-04 132412.bmp

Här får ni en liten “senaste” från min Instagram. Kan inte förstå att jag börjar närma mig 300 000 följare, det är helt ofattbart så många. Underbart roligt dock! Jag flög till Stockholm imorse – igen, för att gå på lite möten och fixa material. Påsken kommer upp och jag kommer befinna mig väldigt mycket inåt landet och jobba edge med mobilen, dvs inte världsbra internet. Så jag får helt enkelt fixa lite med det innan! Hörs när jag kommer hem ikväll vetjja, puss.

Translate/ Here you have a little “lately” from my Instagram. Can’t believe I’m so close to reach 300 000 followers, it’s sooo many and so fun. I took the flight to Stockholm this morning – again, to check some meetings off and get some material. The Easter is coming up and will spend mine in the north almost without internet so I had to fix with the blog before I leave. Talk to you more when I get home tonight! Hugs

13 Responses to “Insta Lately”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *