Pick of today: Nolana Top

Downloads16Buy them HERE

Måste faktiskt ägna ännu ett inlägg för dessa toppar så ni förstår min kärlek till dem. Jag har typ alltid och då menar jag typ 99 av 100 outfits och den 1 av 100 är när jag bär helsvart. Jag har på senaste fallit för det som inte är så transparent, tycker det känns fräschare på något vis. Fick hem denna toppen i vitt förra veckan och gosh, jag är fast. Den är väldigt tunn i materialet och inte alls särskilt boxig. Den känns helt enkelt som en vanlig t-shirt i lite annorlunda material. Dvs SÅ mycket roligare. Så om ni är en t-shirt fantast som jag rekommenderar jag verkligen denna topp. Klickade hem en i svart också! Snacka om perfect basics.

Translate/ I got to write a own post about these tops so you get my love for them. I have always and then I mean 99 of 100 outfits a white base and the last 1 of 100 is when I wear all black. Lately I’ve fall for the not so transparent pieces, I feel that it much more classy in some way. I got this top in white the other week and gosh, I’m totally in love. It’s very thin in the material and not so boxy that you can think. It feels like a regualar t-shirt but with a better material, so much funnier. So if you like t-shirts as much as I do I really recommend this top. I bought one in black too, can’t wait. Here we talking about perfect basics my friends.

9 Responses to “Pick of today: Nolana Top”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *