Webshop Favorites

c900x794Buy it here: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11

Hade som sagt en dag igår där jag kikade igenom lite i webshopparna. Hittade SÅ mycket fint. Tror alltid april/maj är mina månader som jag shoppar absolut mest varje år. Ser framemot varmare tider och köper massor med fint till sommargarderoben. Dessa är i alla fall några fina saker jag hittade just nu. Vill inte berätta hur mycket jag köpte av det här men har lite ångest. Puss!

PS! Nelly har fyllt på sin rea. Kom till den HÄR

Translate/ Had like I told you a look through some webshops-day yesteday. Found SO much nice. I think april and may is the two months I spend most money on clothes every year. These is some of the stuff I did found and buy.. almost every of them (damn). Kisses!

23 Responses to “Webshop Favorites”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *