Todays Outfit

image (32)

Hej fina! Förlåt för sen uppdatering idag. Känts som att jag bara lagt upp inlägg för att jag måste sedan jag kom hem så känns så himla bra att jag åkte till Stockholm i morse och fick mig lite behövligt material med bästa Sania. Våren har verkligen kommit, även om luften är kall så värmer solen som sjutton. Åh vad jag njöt i Stockholmssolen idag, tror den första mjukglassen måste ätas snart. Min nya topp fick i alla fall åka på (från en randombutik i Australien), dock lite väl kallt att bära för sig själv så fick matchas med en t-shirt under. Hope you like it! Hörs mer imorgon. Puss på er!

Translate/ Hi you! Sorry for late update. It feels like I just have posted “posts” just because since I got home so it felt really good that I took the flight to Stockholm today and got some real material with the best Sania. The spring is really here now, I think I need to take my first ice cream outside. Love it! My new top is on (from a random store in Australia), too cold to wear by it’s own so I took a t-shirt under. Hope you like it! See you tomorrow, kisses!image (33)Photos taken by: Sania Claus Demina

Buy the look:

Sunglasses – HERE, T-shirt – HERE, Bralet – HERE, Jeans – HERE, Shoes – HERE, Bag – Sold Out

Downloads19

20 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *