A Good Morning Post

image

svartHej fina! Älskar verkligen söndagar. Man har sällan något särskilt planerat och får tid till att göra sånt man verkligen vill – lata sig i mitt fall. Har bockat av sista How I met your mother i sängen och nu sitter jag och har lite egentid framför datorn med en smoothie. Köpt en sån där liten smoothie-maskin, så smidigt. Fått en väldigt massa roliga mail och samtal sedan jag kom hem så är laddad inför mycket. Wiho! Puss

Translate/ Hi dear ones! I really love sundays. The day on the week you have time to just be and do exactly what you want. Relax x100 in my case. We have watched the last episode of HIMYM in the bed and now I have some alonetime with my computer and a smoothie. I got some really good e-mails and phone calls since I got home so I’m so excited for so much right now. Love it! Kisses

13 Responses to “A Good Morning Post”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *