Pick of today: The Shirt Dress

Collages4 Screen Captures4Buy it HERE

Åh, ser ni? Har tagit mig en läsa magasin, bloggar och kika webbshoppar-dag idag. Trillade över denna skjortklänning och är såld i den. Vet att många efterfrågat en längre blus eller en längre skjorta att kunna bära till bara ben. Bättre än såhär blir det ju inte! Klick för mig. Hojtar till om jag hittar någon blus också. Puss!

Translate/ Oh, do you see? I have a read magazines, blogs and check out my favorite webshops-day today. I fell for this shirt-dress, totally adore it. I know many of you have been searching for a longer shirt or blouse to wear with only barelegs. Better than this is impossible! A buy for me. I’ll tell you if I find a blouse too. Kisses!

8 Responses to “Pick of today: The Shirt Dress”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *