MENU
10:00 | February 27, 2014

Dear Chanel..

Fashion,Okategoriserade

OLYMPUS DIGITAL CAMERA black

Gick in på Kicks förra veckan och kände att jag behövde nya basprodukter. Mitt Chanel-puder som varit en favorit sedan några år tillbaka har varit slut ett tag och min fasta concealer jag kört på allt för länge fungerar inte alls på min vintertorra hy. Så det fick helt enkelt bli ett nytt puder och concealer från bästa Chanel. Jag rekommenderar verkligen dessa.

Translate/ Visited Kicks last week when I felt that I was in need of some new foundation in my make up bag. My Chanel-powder that have been a favorite for a long time have been gone for a while and my concealer I use right now doesn’t really work with my dry skin this time of the year. So simple as that – I bought some new powder and a concealer from the best Chanel. Love them!

20 Responses to “Dear Chanel..”

  1. Sofie on

    Hej Victoria! Detta har inte med inlägget att göra men jag hoppas du kan svara ändå! På Elle-galan bar du en vit klänning från Solace London, (tror det är den? haha). Iallafall tycker jag den är skitsnygg och har länge spanat in den.. Nu funderar jag på att bära den på balen till våren. Vad tycker du? Kan man ha den på en bal? Och hur är den i storleken? Var den svår att gå i eftersom den är såpass tight?
    SÅÅÅÅ tacksam för svar!
    Kram

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)