Latest crush: Scarfes

scarves1. Alexander McQueen (here) 2. By Malene Birger (here) 3. By Malene Birger (here) 4. Balenciaga (here)

Min senaste crush är ju som jag skrev om scarfen! Sen jag införskaffade mig Malene Birger-sjalen (n 3) har ett begär byggts om att vilja bära det typ hela tiden. Nu var tanken att jag skulle visa upp lite färgglada alternativ då det är vad jag egentligen är ute efter. Men rolig som jag är fastnade jag såklart för dessa svartvita jag ville visa er. Suktar lite extra efter Balenciaga-scarfen så kommer spana in den lite extra nästa gång jag går förbi en butik med märket.

Translate/ My latest crush is (what I’ve been told you earlier) the scarf. Since I bought the Malene Birger one (nr 3) I started something in me that just want more. I did search after some colored alternatives but of course I got hooked on these black and white scarfes.I really, really like the Balenciaga one. 

13 Responses to “Latest crush: Scarfes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *