MENU
21:26 | February 27, 2014

Insta Lately

Fashion,Okategoriserade

Downloads18-0011. Klickade lite outfitbilder med bästa Sania! 2. Tjejbrunch på Mocco 3. Utgång på Suite
1. Took some outfitpictures with Sania! 2. Girls brunch at Mocco 3. Girls night out at Suite

Downloads18-0024. Ny bikini från River Island! 5. Älskade Vitamin Well persika/mango! 6. London by night!
4. New bikini from River Island. 5. Vitamin Well peach/mango in my heart! 6. London by night.

Downloads187. Hejhopp! 8. På flygplatsen påväg till London! 9. Bästa frukosten på Nobis.
7. Hello hello! 8. On our way to London! 9. Best breakfast at Nobis.

Fullskärmsinfångning 2014-01-04 132412.bmp

Hej gobitar! Här får ni en liten recap från mina senaste inlägg på Instagram. Som ni ser landade jag i Stockholm i morse och bockat av lite outfitfotografering och möten samt en middag på Tures med syster. Imorgon ska jag spela in hela dagen så ska ta en dusch och sen sova. Känner mig som hemma här på Nobis nu, haha. Ska knäppa massor med bilder och visa er imorgon! Puss

Translate/ Hi you! here you have a recap of my latest instagram posts. Like you can see I landed here in Stockhom this morning. I’ve took some outfitphotos, had some meetings and a dinner at Tures together with my sister. Tomorrow I will recording all day so I’m gonna take a shower and get some sleep. Nobis feels like home to me, haha. I will take a lot of photos and show you tomorrow! Kisses

 

18 Responses to “Insta Lately”

   • Johanna on

    Aah ok :) Tack för svar! :) Jag e väldigt ljus i hyn och har samma bloda hårfärg som du. Och tycker det kan vara lite svårt med viken färg jag ska använda på brynen… Men dina bryn har en perfekt färg till din ljusa hy :) Vad för färg har du på pennan och brynskuggan?? :)

    Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)