Todays Outfit

vicdramaten2Hej på er! Här får ni en outfit jag slängde på mig i all hast. Kan inte bestämma mig för om jag gillar den eller inte, därför har den bara legat på datorn några veckor. Men älskar bilderna så vad sjutton bjuder på den! Tycker denna kjol är så himla fin, men väldigt söt så bestämde mig för att klä ner den med lite rockinfluenser (haha) + lager på lager. Strumpbyxorna fick åka på också (bär aldrig det), snacka om att va utanför sin comfortzone med denna. Kan dock tycka att det är gångerna man känner sig lite “vågad” som man även känner sig som allra finast. Oj vad jag babblar, nu ska jag iväg och bocka av min to do-list. Puss på er!

Translate/ Hi! Here you have an outfit I putted on 1 minute before it was time to go. Can’t decide if I like it or now so that’s why I had it in my computer for some weeks. But I do love the pictures so what the hell! I really love the skirt, but It’s very cute so I dressed it down a bit with some leather and fur. The tights is on too (never wear that), so here we talking about be outside my comfort-zone. But to be honest I think that’s the time when I feel most beautiful after a while. Oh god, need to stop talking. Time to get away for some to do-list things. Hugs!

vicdramaten1Photos taken by: Sania Claus Demina (read her blog here)

Skor – Zara, Kjol – H&M Trend, Jacka – Chiquelle, Päls – Choies, Väska – Mango
Shoes – Zara, Skirt – H&M Trend, Jacket – Chiquelle, Fur – Choies, Bag – Mango

27 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *