Weekly Snapshots

imageFullskärmsinfångning 2014-02-23 124408.bmp

Pictures from:  Janni, Caroline, Stureplan.se & me

Hej på er! Oj, var inte meningen att detta skulle bli så stökigt collage, får fixa det när jag kommer hem. Har nämligen helt galet brådis till flyget för tillfället men ville bara lägga upp något innan! Jag tänkte börja med dessa weekly snapshots, ett sätt att bli lite mer personlig i bloggen men inte låta det ta över helt. Vad tycker ni om det? KRAM

Translate/ Oh, my plan was not to make a mess of these photos but I’m in a hurry and wanted to post something before I take the fight home. I was planning to start with some this “weekly snapshots” once a week to get a little bit more personal in the blog but not let it take over. What do you think? Hugs

33 Responses to “Weekly Snapshots”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *