Longline Blazers

Downloads16Buy them here: 1, 2

För ett tag sedan föll ju trenden in med ankellånga koftor. Detta gick över till kappor nu i vinter och vad är inte bättre än att låta det övergå till tunna longline jackor/blazers nu när våren kommer? Hittat mig två basisar i vitt och svart (dessa över). Såg att den svarta bara fanns i begränsat med storlekar men kolla Monkis hemsida annars. Tycker det är extra fint matcha med något magkort. Först ut med den vita är dock en helvit kombo. Älskar att jag kommer besöka värmen om drygt två veckor förhoppningsvis möta våren när jag kommer hem.

Translate/ Now in the winter it’s all about the longline coats, what isn’t better with some longline blazers when the spring arrives? I bought these two, a black one and a white one. I think it’s so nice to match them with a cropped top, but the first combo with the white will be a all white look.

 

18 Responses to “Longline Blazers”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *