Todays Outfit

vv1

Hej rara! Inte fått mina bilder från galan än tyvärr, men lovar att lägga upp så fort jag får det. Bjuder på en outfit istället utanför bästa Nobis där jag spenderade natten igår! Fyndade denna jacka på H&M’s rea och åh så varm och härlig den är. Flög i alla fall hem till Umeå igår och hade en riktig myskväll med Erik där bio stod på schemat! Idag har jag inte så mycket måsten så tänkte klicka runt på lite webbshoppar och se på The Carrie Diaries. Dags för ett par pums att varva med dessa bland annat. Puss!

Translate/ Hi guys! Still got no pictures from the gala, but I promise I will post the as soon as I have them. I give you a outfitpicture outside Nobis where I was spending last night instead. Found this jacket on the sale at H&M and oh god, it’s soo comfy and warm. I took the flight home to yesterday and had a cozy night with my b-friend with cinema and all.  Today I don’t got any real plans so I was planning to check out some webshops and look at the latest episode of The Carrie Diaries! Kisses.

vv3Photos taken of: Sania Claus Demina

Skor – Jennie-Ellen, Jeans – Topshop (here), Väska – Lindex, Jacka – H&M
Shoes – Jennie-Ellen, Jeans – Topshop (here), Bag – Lindex, Jacket – H&M

36 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *