ELLE GALAN 2014: A Red Carpet Picture

DSC_5688

Photo taken by: MATHIAS NORDGREN

Hej på er! Hoppas ni hade en bra dag igår. Själv så började jag dagen med att ta flyget till Stockholm för att checka in på Nobis Hotel. Sedan åkte jag och Carro till Corinne&Friends för deras Elnette-event och drack bubbel, fick vårat hår och vår make fixad. Efter det mötte vi upp Kenza och Rami och följdes åt till Elle-galan. Fantastisk kväll! Jag bar en enligt mig underbar klänning, valde en elegant frisyr och en simpel make i form av röda läppar och en markerad eye-liner. Droppar fler bilder från kvällen när jag fått bilder. Puss!

Translate/ Hi guys! Hope you had a great day yesterday. My day started with an early flight to Stocckholm to check in on Nobis Hotel. Later me and Carro went to Corinne&Friends for their Elnette-event and drank some champagne, got our hair and make done. After that we met Kenza and Rami and went to the gala. Such an amazing night! I had a wonderful dress, I did choose an elegant hairstyle and a simple make-up with red lips and a black eyeliner. I will give you some more pictures from the night when I have them!

Buy the dress HERE

 

29 Responses to “ELLE GALAN 2014: A Red Carpet Picture”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *